Ανάπτυξη ακόμα ενός τίτλου στο σύμπαν Dungeons & Dragons

Η Hidden Path Entertainment αποκάλυψε, μέσω μιας ανάρτησης στην ιστοσελίδα της με  αγγελίες αναζήτησης προσωπικού που θα καλύψει διαφορές θέσεις εργασίας, ότι έχει ξεκινήσει να εργάζεται επάνω σε έναν νέο, “triple-A open-world RPG Dungeons & Dragons τίτλο”. Φαίνεται ότι η Wizards of the Coast έρχεται να επιβεβαιώσει, τα λεγόμενα του CEO

της τον περασμένο Δεκέμβριο, ότι ένα κύμα 7-8 παιχνιδιών Dungeons & Dragons βρίσκονται σε ανάπτυξη.

Hidden Path is hiring! We are in development on a AAA, third-person, open-world fantasy RPG that will be taking place inside the Dungeons & Dragons franchise.
Graphics Programmer
– Lead Graphics Programmer
– Senior Technical Artist
– Writer
More info:https://t.co/gs8ld6AJL3

— Hidden Path Ent (@HiddenPathEnt) March 2, 2021

Θυμίζουμε ότι η Hidden Path Entertainment είναι ένα studio ανάπτυξης με έδρα το Bellevue της Ουάσιγκτον, το οποίο είναι γνωστό στους gamers για τίτλους όπως τα Defense Grid, Counter-Strike: Global Offensive και Age of Empires II HD Edition.

Τα μόνα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά για το εν λόγω project είναι ότι αναπτύσσεται με τη χρήση της Unreal Engine 4, ενώ χρέη Narrative Director έχει αναλάβει η Whitney Beltrán, η οποία έχει εργαστεί στα State of Decay 2 και Beyond Blue κατά το παρελθον. Επίσης, έχει γράψει και το επερχόμενο βιβλίο “Dungeons & Dragons: Van Richten’s Guide to Ravenloft”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ποτέ ΑΑΑ open-world RPG Dungeons & Dragons, κάτι που είναι εντυπωσιακό αν σκεφτούμε την επιρροή που έχει το brand Dungeons & Dragons από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 στον κόσμο των video games.

The post Ανάπτυξη ακόμα ενός τίτλου στο σύμπαν Dungeons & Dragons appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα