Ανακοινώθηκε το Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ο χαμένος σύνδεσμος πριν το Breath of the Wild.

Με μια ακόμα ξαφνική ανακοίνωση, η Nintendo επιβεβαίωσε την έλευση του Hyrule Warriors: Age of Calamity, ένα νέο κεφάλαιο στην σειρά Hyrule Warriors, το οποίο αναπτύσσεται από την ομάδα του Eiji Aonuma και την Koei Tecmo και το οποίο στηρίζεται στη συνταγή των παιχνιδιών της σειράς Dynasty

Warriors.

To Hyrule Warriors: Age of Calamity πατάει γερά στη βάση που έθεσε το Breath of the Wild, αφηγώντας την ιστορία του θρυλικού πολέμου ενάντια στον Calamity Ganon, όπως αναφέρεται εκτεταμένα στο lore της σειράς Breath of the Wild. Τα άγνωστα -έως τώρα- γεγονότα, μαζί με τους πρωταγωνιστές του BotW (συμπεριλαμβανομένων των Link, Zelda και των 4 Πρωταθλητών) θα εκτυλιχθούν ξανά μέσα από μια σειρά μαχών γεμάτες δράση, ολοκληρώνοντας τον σύνδεσμο του παρελθόντος με το παρόν που βιώνει ο Link του BotW. To Hyrule Warriors: Age of Calamity αναπτύσσεται πάνω στην ίδια μηχανή γραφικών του Breath of the Wild, με τον κόσμο του παιχνιδιού, την ιστορία, τους διαλόγους και το γενικότερο gameplay να στηρίζονται άρρηκτα πάνω στο BotW.

To Hyrule Warriors: Age of Calamity αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 20 Νοεμβρίου. Παράλληλα, η ανάπτυξη της συνέχειας του Breath of the Wild επιβεβαιώθηκε πως βρίσκεται σε εξέλιξη, με την ομάδα του Eiji Aonuma να χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να παραδώσει έναν τίτλο αντάξιο του αρχικού.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα