Ανακοινώθηκε το Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged

Η ομάδα της Milestone αποκάλυψε και επίσημα το Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και PC μέσω Steam και Epic Games Store. Εκτός από ένα story-driven career mode, το Hot Wheels Unleashed 2 θα εισάγει μια ποικιλία νέων τρόπων παιχνιδιού καθώς και cross-play σε όλες τις πλατφόρμες, εκτός του Switch. Στο παιχνίδι θα υπάρχει επίσης λειτουργία split screen δύο παικτών.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει με πάνω από 130 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων -των νεοεισαχθέντων στη σειρά-, μοτοσικλετών και ATV, τα οποία θα μπορούν να αγωνίζονται σε “πέντε διαφορετικά περιβάλλοντα, το καθένα με μοναδικές επιφάνειες αγώνων που επηρεάζουν την απόδοση των οχημάτων για μια πιο δυναμική εμπειρία αγώνα“.

Επιπλέον, το Hot Wheels Unleased 2 θα εισαγάγει τις νέες ικανότητες του dash και του άλματος. Τέλος, η Milestone δήλωσε ότι το παιχνίδι θα διαθέτει βελτιωμένες λειτουργίες για τη δημιουργία πιστών και livery καθώς επίσης ότι όλο το περιεχόμενο που θα δημιουργούν οι χρήστες θα μπορούν να το μοιράζονται σε πολλαπλές πλατφόρμες.

The post Ανακοινώθηκε το Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα