Ανακοινώθηκε το Asterix and Obelix XXL3

Τον Νοέμβριο η κυκλοφορία της remaster έκδοσης του XXL2!

Πριν λίγες ώρες η γαλλική Microids αποκάλυψε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν δύο τίτλοι Asterix and Obelix, την ανάπτυξη των οποίων έχει αναλάβει το studio OSome. Ο πρώτος από αυτούς είναι μία remaster επανακυκλοφορία του γνωστού Asterix and Obelix XXL2, του τίτλου που είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2005 σε PlayStation 2 και PC.

Το XXL2 Remaster αναμένεται να κυκλοφορήσει

στις 29 Νοεμβρίου του 2018, σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και υπολογιστές, ενώ εκτός από την απλή φυσική και ψηφιακή έκδοση, θα διατεθούν και 2 συλλεκτικές εκδόσεις, με τη πρώτη Limited Edition να περιλαμβάνει το παιχνίδι (για PS4, Xbox One ή Switch) και τρεις συλλεκτικές φιγούρες των Asterix, Obelix και Dogmatix, ενώ η δεύτερη "these Gauls are crazy" αφορά αποκλειστικά το PS4 και το Switch και θα φέρει μία αρκετά μεγάλη resin φιγούρα του Asterix και αρκετά ακόμη που δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελία.

Ευτυχώς η Microids δεν αρκέστηκε μόνο στη επανακυκλοφορία του XXL2, αλλά αποκάλυψε πως μέσα στο 2019 θα έχουμε στα χέρια μας και το νέο μέρος της σειράς, με όνομα Asterix and Obelix XXL3. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο τίτλο, ο οποίος βασίζεται και παραμένει πιστός στον κόσμο των comic, με τους παίκτες να έχουν τον έλεγχο του Asterix και του Obelix. Τέλος, το XXL3 θα έχει δυνατότητα co-op ενώ η OSome υπόσχεται εντυπωσιακές μάχες, εξερεύνηση και αρκετούς γρίφους προς επίλυση.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα