Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης του Star Ocean: The Divine Force

Η Square Enix έκανε γνωστό ότι το Star Ocean: The Divine Force έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπου θα έχουμε την επιστροφή της RPG σειράς επιστημονικής φαντασίας της tri-Ace, με μια σειρά νέων χαρακτήρων, side stories και ένα “μοναδικό” σύστημα μάχης που υπόσχεται να μας προσφέρει “συναρπαστικές μάχες με ένα απλό και ενστικτώδη σύστημα έλεγχου”.

Το Star Ocean: The Divine Force

θα μας παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές Raymond και Laeticia σε μια νέα περιπέτεια, μαζί με ένα εκτεταμένο καστ χαρακτήρων υποστήριξης, τεράστια περιβάλλοντα για ελεύθερη περιπλάνηση και εξερεύνηση και, τέλος, την ικανότητα να πετάμε στους ουρανούς χρησιμοποιώντας ένα jetpack. Το νέο απρόσκοπτο σύστημα μάχης διαθέτει Action Points (AP), συνδυασμούς combos και ένα stop mode, καθώς και επιθέσεις υψηλής ταχύτητας και δεξιότητες που μπορούν να νικήσουν έναν εχθρό με ένα μόνο χτύπημα.

Λαμβάνοντας χώρα στον κόσμο του Aster IV, το Star Ocean: The Divine Force θα περιλαμβάνει μια ιστορία βασισμένη στις επιλογές των παικτών, κίνηση στις τρεις διαστάσεις και πολλά άλλα, όταν κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 27 Οκτώβριου 2022.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer με το οποίο έγινε γνωστή η ημερομηνία διάθεσης του Star Ocean: The Divine Force, ένα νέο “Mission Report” video και την εισαγωγή του “Ray’s Story”.

The post Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης του Star Ocean: The Divine Force appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα