Ανακοινώθηκε επίσημα το The Evil Within 2

Κοντά μας τον Οκτώβριο για κονσόλες και PC.[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Kατά την διάρκεια της παρουσίασης της Bethesda στην Ε3 2017, επιβεβαιώθηκε και επίσημα το επόμενο παιχνίδι της σειράς The Evil Within, με την ονομασία The Evil Within 2, μέσα από ένα άκρως ατμοσφαιρικό (και λίγο σουρρεαλιστικό) trailer.

Aν και η Bethesda επέλεξε να μην μας δώσει κάποιο gameplay video ή περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι (εικάζουμε ότι θα γίνει κατά την αυριανή παρουσίαση της Sony), γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι

αναπτύσσεται από την Tango Gameworks, το studio ανάπτυξης που δημιούργησε ο άνθρωπος πίσω από τη σειρά παιχνιδιών Resident Evil , Shinji Mikami.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer για το The Evil Within 2. Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα κάνει την εμφάνιση του σε Xbox One, PlayStation 4 και PC την "αποφράδα μέρα" Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού, δόθηκαν στην δημοσιότητα δυο επιπλέον trailer για τον τίτλο, ένα για την ιστορία του τίτλου και ένα με καθαρό gameplay υλικό μέσα από τον τίτλο, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα