Ανακοινώθηκαν οι τίτλοι του PS Plus για τον Ιούλιο 2020

Και εορτασμός των 10 χρόνων από την έναρξη της υπηρεσίας.

Γιορτάζοντας την δέκατη επέτειο από την έναρξη της υπηρεσίας, η Sony ανακοίνωσε τους τίτλους που θα προσφέρονται δωρεάν μέσω του PlayStation Plus για τον επόμενο μήνα, με ένα επιπλέον παιχνίδι και με δωρεάν multiplayer πρόσβαση για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Πρώτο στη λίστα με τα παιχνίδια του Ιουλίου και για τους λάτρεις της καλαθοσφαίρισης συναντάται το NBA

2K20. Ακολουθεί το Rise of The Tomb Raider, με τους παίκτες να προσπαθούν να εξιχνιάσουν ένα αρχαίο μυστήριο, έρχοντας αντιμέτωποι με μία αδίστακτη οργάνωση που αποσκοπεί όπως και εμείς στην εξιχνίαση του ίδιου μυστηρίου. Τέλος, έχουμε το Erica, όπου αναλαμβάνουμε τον ρόλο μίας νεαρής κοπέλας που την στοιχειώνουν τραυματικά γεγονότα, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την τραγική δολοφονία του πατέρα της. Και τα τρία προαναφερθέντα παιχνίδια θα βρίσκονται σε διαθεσιμότητα από τις 7 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου.

Λόγω των δέκα χρόνων λειτουργίας που συμπηρώνει σήμερα το PS Plus, αναμένεται να διατεθεί δωρεάν εντός της τρέχουσας εβδομάδας και για περιορισμένο χρονικό διάστημα ένα εορταστικό theme για το PS4. Επιπλέον, όσοι χρήστες δεν έχουν κάνει ακόμη εγγραφή στην υπηρεσία και επιθυμούν να μεταβούν σε online αρένες στο PS4 παρέα με φίλους, θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν εντελώς δωρεάν μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, χωρίς την προϋπόθεση ενεργής συνδρομής στην υπηρεσία PS Plus της Sony.

Υπενθυμίζουμε πως οι δωρεάν τίτλοι της εν λόγω υπηρεσίας για τον τρέχοντα μήνα -δηλαδή τα Call of Duty: World War II & Star Wars Battlefront 2- είναι ακόμα διαθέσιμοι και έως τις 6 Ιουλίου για λήψη μέσα από το PS Store. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε μία εκόνα με ορισμένα στατιστικά στοιχεία από την πορεία του PS Plus στην αγορά μέχρι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα