Ακόμα ένα «παράσημο» για τη σειρά Farming Simulator

Πωλήσεις 1 εκ.τεμαχίων σε 10 μέρες για το Farming Simulator 19.

Η Giants Software ανακοίνωσε ότι το Farming Simulator 19 κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέσα στις δέκα πρώτες ημέρες από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμο σε Xbox One, PlayStation 4 και PC. To παραπάνω νούμερο περιλαμβάνει τις πωλήσεις

τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή, σηματοδοτώντας ένα νέο ρεκόρ για τη σειρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, συνολικά, η σειρά έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 15 εκατομμύρια αντίτυπα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Όσοι θα επιλέξουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ως νέοι αγρότες στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, θα βρουν μια πλήρως ανανεωμένη μηχανή γραφικών και αρκετά νέα gameplay χαρακτηριστικά που θα δίνουν κάτι νέο στους παίκτες για να δοκιμάσουν.

Σε δηλώσεις του ο Christian Amman της Giant Software σχετικά με το νέο ρεκόρ ανέφερε: "Είναι απίστευτο να βλέπουμε την επίπτωση της σκληρής δουλειάς της ομάδας. Το Farming Simulator 19 προσφέρει τόσες πολλές νέες ευκαιρίες και οι παίκτες μας είναι ενθουσιασμένοι για αυτές. Κανένας προηγούμενος τίτλος της σειράς δεν έφτασε το ορόσημο του ενός εκατομμύριου τόσο γρήγορα, και είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που τόσοι πολλοί παίκτες είναι μαζί μας σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι".

Το Farming Simulator 19 κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

playstation portableps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα