Xenoblade Chronicles 3: οι πρώτες πληροφορίες

Χωρίς αμφιβολία, η ανακοίνωση του Xenoblade Chronicles 3 ήταν κάτι που ενθουσίασε τους οπαδούς της σειράς και του είδους. Ωστόσο, πέρα από το πρώτο trailer, και τις πρώτες υποψίες, δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα για το τι να περιμένουμε. Έτσι, ο δημιουργός της σειράς Tetsuya Takahashi, αποφάσισε να μοιραστεί τις πρώτες πληροφορίες μέσα από ένα γράμμα για το κοινό.

Τοποθεσίες

Το πρώτο στοιχείο που μοιράστηκε αφορά στην τοποθεσία. Η ύπαρξη ενός θραύσματος από το Ξίφος του Mechonis πάνω στο σώμα του Τιτάνα της Uraya προκάλεσε απορίες στο κοινό. Ο Takahashi υποστηρίζει ότι τίποτα δεν είναι

τυχαίο. Για την ακρίβεια, αυτή η απόφαση πάρθηκε μετά την ανάπτυξη του Xenoblade Chronicles και την έναρξη της δουλειάς στο Xenoblade Chronicles 2. Το πως αυτό θα δέσει με την ιστορία, είναι κάτι που αναμένουμε να μάθουμε στην πορεία.

Ονόματα πίσω από το development

Ο Masatsugu Saito, που σχεδίασε τους χαρακτήρες του Xenoblade Chronicles 2, επιστρέφει και στο νέο παιχνίδι. Επίσης, ο Koichi Mugitani είναι υπεύθυνος για στοιχεία-κλειδιά του artwork. Στο σύνολο των καλλιτεχνών που επιστρέφουν για το τρίτο παιχνίδι, περιλαμβάνονται και οι συνθέτες. Συγκεκριμένα, ο Yasunori Mitsuda, Manami Kiyota, ACE (TOMOri Kudo, CHiCO), Kenji Hiramatsu και Mariam Abounnasr θα “ντύσουν” μουσικά το παιχνίδι. Η μουσική, μάλιστα, είναι ένα σημαντικό στοιχείο του νέου τίτλου, λόγω της μελωδίας του φλάουτου. Το φλάουτο αποτελεί κεντρικό μοτίβο στο narrative, αν και περιμένουμε να δούμε πως θα υλοποιηθεί και τι σημαίνει για το παιχνίδι.

Ο κόσμος και οι χαρακτήρες

Η υπόθεση του Xenoblade Chronicles 3 θα εκτυλίσσεται στον κόσμο του Aionis. Δύο εχθρικά βασίλεια, τα Keves και Agnus βρίσκονται σε συνεχή διαμάχη μεταξύ τους. Το βασίλειο Keves στηρίζεται στην μαχητική του υπεροχή, με πανίσχυρες πολεμικές μηχανές. Αντίθετα, το βασίλειο Agnus εκμεταλλεύεται τη δύναμη του αιθέρα και μάχεται με πιο μικρά και ευέλικτα όπλα. Το παιχνίδι θα έχει δ΄ύο πρωταγωνιστές, τους Noah και Mio, που είδαμε ήδη στο trailer. Έξι συνολικά χαρακτήρες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο party, οι οποίοι προέρχονται και από τα δύο βασίλεια. Το πως θα επηρεάσουν τη μοίρα του Aionis είναι κάτι που θα μάθουμε όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει.

The post Xenoblade Chronicles 3: οι πρώτες πληροφορίες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα