VR παιχνίδια και "experiences" για το PS4

Last Guardian, WipEout Omega, Jupiter & Mars και Firewall

Στο πλαίσιο του PlayStation Experience η Sony αποκάλυψε ορισμένα προϊόντα για το PSVR, με τα δύο από αυτά να είναι "επεκτάσεις" ήδη υπαρχόντων παιχνιδιών και τα άλλα δύο να είναι ένας εντελώς νέοι τίτλοι.

Αρχικά έχουμε το The

Last Guardian Experience, ένα "demo" διάρκειας 10 με 15 λεπτών, το οποίο θα προσφέρει μια εμπειρία Last Guardian σε VR περιβάλλον, θα είναι δωρεάν και "stand alone", δηλαδή δεν θα απαιτεί την ύπαρξη του παιχνιδιού The Last Guardian για να τρέξει. H εν λόγω VR εμπειρία θα γίνει διαθέσιμη στις 12 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε το WiEout Omega Collection VR. Επί της ουσίας μιλάμε για τη συλλογή WipEout που κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι, στην οποία θα ενσωματωθεί ένα δωρεάν VR update. Με το update αυτό, εκτός από την υποστήριξη VR, θα προστεθούν και νέα σκάφη, με πλήρες εσωτερικό. Το update αυτό θα δοθεί στις αρχές του 2018.

Η Tigertron αποκάλυψε το Jupiter & Mars, ένα "zen" παιχνίδι εξερεύνησης και χαλάρωσης (;).

Τέλος, είχαμε την αποκάλυψη του Firewall, ενός multiplayer FPS από την First Contact Entertainment, το οποίο -σε πρώτη ανάγνωση- φέρνει στο μυαλό το Rainbow Six: Siege. To Firewall: Zero Hour θα κυκλοφορήσει το 2018.

ps4vr
Keywords
Τυχαία Θέματα