UK charts: Ρεκόρ πωλήσεων για το Super Smash Bros Ultimate

Το καλύτερο ξεκίνημα τίτλου στο Nintendo Switch.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η τελευταία εβδομάδα για την αγορά των video games, αφού κυκλοφόρησαν δύο σημαντικοί τίτλοι, ενώ πλέον αρχίζει να φαίνεται ποιες από τις μεγάλες κυκλοφορίες του φθινοπώρου μένουν σταθερά σε υψηλές θέσεις. Το Super Smash Bros Ultimate ήταν η σημαντικότερη

κυκλοφορία της εβδομάδας και το ντεμπούτο του κρίνεται ως υπερβολικά επιτυχημένο, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία της GFK αυτό κατάφερε να γίνει ο τίτλος της σειράς με τις περισσότερες πωλήσεις σε φυσικά καταστήματα την πρώτη του εβδομάδα στην αγορά. Ταυτόχρονα αυτό έγινε και ο τίτλος του Nintendo Switch με τις ταχύτερες πωλήσεις, ξεπερνώντας τις αθροιστικές πωλήσεις των Pokemon: Let's Go Pikachu και Let's Go Eeve.

Οι πωλήσεις του τίτλου της Nintendo είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, 30% πάνω σε σχέση με το SSB για το Wii U, 62% πάνω σε σχέση με το Super Smash Bros Brawl του Wii. Η κυκλοφορία του Smash έδωσε μεγάλη ώθηση και στις πωλήσεις του Nintendo Switch, ενώ βοήθησε και αρκετούς τίτλους της κονσόλας να αυξήσουν τις πωλήσεις του, όπως το Mario Kart 8 είδε μία αύξηση της τάξης του 45% σε σχέση με τη προηγούμενη εβδομάδα.

Λίγο πιο κάτω, στην έκτη θέση της λίστας, βρίσκεται η άλλη μεγάλη κυκλοφορία της εβδομάδας, το Just Cause 4. Τα πράγματα για τον τίτλο της Square Enix δεν είναι τόσο ευχάριστα, αφού είδε τις πωλήσεις του να μειώνονται κατά 61% σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ είναι και ο τίτλος της σειράς με τις λιγότερες πωλήσεις στην πρώτη του εβδομάδα στην αγορά. Εκτός από τα παραπάνω αυτή την εβδομάδα έγινε διαθέσιμο το PlayerUnknown's Battlegrounds για PlayStation 4, ωστόσο ο τίτλος βρίσκεται στις 22η θέση των charts, σε αντίθεση με το Fortnite: Deep Freeze Bundle που παραμένει στην δεκάδα για ακόμη μία εβδομάδα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Darksiders III εξαφανίστηκε πλήρως από το top 40, ενώ το Hitman 2 συνεχίζει την μη εντυπωσιακή του πορεία, αφού βρίσκεται στην 29η θέση των charts.

Αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για την προηγούμενη εβδομάδα:

Super Smash Bros UltimateRed Dead Redemption 2FIFA 19Battlefield VMario Kart 8: DeluxeJust Cause 4Call of Duty Black Ops 4Spyro Reignited TrilogyPokemon: Let's Go PikachuFortnite Deep Freeze Bundleps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα