Trailers για το Remnant ΙΙ

Η Gunfire Games και η Gearbox Publishing έδωσαν στη δημοσιότητα δύο νέα trailer του Remnant II, προσφέροντας την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον φανταστικό και προβληματικό κόσμο του Losomn. Να θυμίσουμε ότι στις αρχές Απριλίου είχαμε δει τον κόσμο του Yaesha.

Με τη συγχώνευση των κοινωνιών Dran και Fae σε έναν ενιαίο κόσμο, ο Losomn είναι πλέον βυθισμένος στο χάος και τη σύγχυση, καθώς οι Dran έχουν

μεταμορφωθεί σε ένα frenzied hive-mind και οι Fae μαστίζονται από μια ακόρεστη δίψα για τη δύναμη της ζωής των Dran.

Κατά συνέπεια, οι ευγενείς των Fae κάθονται ανήσυχοι στις αίθουσές τους, καθώς οι Dran δυσφημούν και τιμωρούν οποιονδήποτε έχει μείνει αμετάβλητος από τη συγχώνευση, που τολμάει να μιλήσει, αναγκάζοντας την υπόλοιπη κοινωνία να τον χαρακτηρίσει ως ταραχοποιό.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις κοινωνίες των Fae και Dran στον κόσμο του Lonsomn του Remnant II, στα trailer που ακολουθούν.

Η συνέχεια του Remnant: From the Ashes, το Remnant 2 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PC και Xbox Series X|S μέσα στο καλοκαίρι του 2023, προσφέροντας solo αλλά και co-op 2 παικτών, god-like bosses και «τρομακτικούς» κόσμους για εξερεύνηση.

The post Trailers για το Remnant ΙΙ appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα