Redfall και Startfield: Αναβολή για τους τίτλους της Bethesda

Μέσα από μια λιτή ανακοίνωση στο Twitter, η Bethesda επιβεβαίωσε την αναβολή για τα Redfall και Starfield.

Οι δύο τίτλοι, οι οποίοι και είναι αποκλειστικοί στο Xbox και τους υπολογιστές, αναμένονταν να κυκλοφορήσουν εντός του 2022. Ωστόσο, στη νέα της ανακοίνωση, η Bethesda ενημέρωσε το κοινό πως η προγραμματισμένη κυκλοφορία τους αναβάλεται.

Το λανσάρισμά τους προσδιορίζεται στο πρώτο μισό του 2023, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Στην ανακοίνωση της η Bethesda τόνισε πως, τόσο η Arcane Austin που αναπτύσσει το Redfall, όσο και η Bethesda Game Studios που αναπτύσσει το Starfield, έχουν μεγάλες βλέψεις για τους τίτλους τους και για αυτό θέλουν να είναι σίγουρες και οι δύο ομάδες ανάπτυξης ότι όταν κυκλοφορήσουν οι δύο τίτλοι, θα είναι στη καλύτερη δυνατή τους έκδοση.

Κλείνοντας την ανακοίνωση της, η εταιρία, ευχαρίστησε το κοινό των δύο τίτλων για τον ενθουσιασμό που έχουν δείξει μέχρι τώρα. Τόνισε πως αυτή η ενέργεια του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμη που βοηθάει και παρακινεί τους δημιουργούς κάθε μέρα. Αυτή η ενέργεια γεμίζει και τους ίδιους με ενθουσιασμό πάνω στους τίτλους στους οποίους εργάζονται.

Η ανακοίνωση κλείνει με την υπόσχεση πως σύντομα θα κοινοποιήσει υλικό τόσο από το Redfall, όσο και από το Starfield. Πιθανότατα αυτό θα γίνει στα πλαίσια της καλοκαιρινής παρουσίασης των Microsoft και Bethesda που έχει ανακοινωθεί για την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 8 μ.μ. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως η Microsoft σκοπεύει να αναπληρώσει το κενό που αφήνουν οι δύο αυτοί τίτλοι.

An update on Redfall and Starfield. pic.twitter.com/pqDtx26Uu6

Bethesda (@bethesda) May 12, 2022

Ευελπιστούμε να μάθουμε περισσότερα για τους δύο αναμενόμενους τίτλους το προσεχές διάστημα.

The post Redfall και Startfield: Αναβολή για τους τίτλους της Bethesda appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα