Live action trailer για το Atomic Heart

Με την κυκλοφορία του Atomic Heart να βρίσκεται λιγότερο από μία βδομάδα μακριά η δημιουργός του, Mundfish, αποφάσισε να γιορτάσει αυτό το γεγονός δίνοντας στη δημοσιότητα ένα live action trailer, με τίτλο “The Atomic Way”, στο οποίο συμμετέχει ο ηθοποιός της σειράς Supernatural, Jensen Ackles.

Παράλληλα με τη διάθεση του παραπάνω trailer, ο σύνθετης του τίτλου, Mick Gordon (Doom, Wolfenstein,

Prey) αποκάλυψε ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδα που έλαβε από τη δουλειά του στο Atomic Heart στο ταμείο που δημιούργησε ο Ερυθρός Σταυρός της Αυστραλίας για την αλληλεγγύη και υποστήριξη της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την δήλωση του.

“Στις 24 Φεβρουαρίου 2022, εγώ, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, τρομοκρατήθηκα καθώς οι στρατοί του Πούτιν κλιμάκωσαν τον πόλεμο στην Ουκρανία με μια βάναυση και αδικαιολόγητη εισβολή, προκαλώντας τεράστια δεινά στον ουκρανικό λαό. Η τραγωδία αυτής της σύγκρουσης δεν μπορεί να υποτιμηθεί, με αμέτρητες αθώες ζωές να έχουν ήδη χαθεί και τη χώρα να επηρεάζεται βαθιά από τη βία και την αστάθεια. Αυτή η εισβολή δεν ήταν απόφαση του ρωσικού λαού, αλλά μάλλον ενός αυταρχικού καθεστώτος που περιφρονεί τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να απαιτεί τον τερματισμό αυτής της επιθετικότητας και να σταθεί αλληλέγγυος με τον ουκρανικό λαό.

Δύο χρόνια νωρίτερα, τον Απρίλιο του 2020, η Mundfish Studio με πλησίασε για να συνεισφέρω στο μουσικό όραμα του Atomic Heart. Η μοναδική αισθητική του παιχνιδιού, σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τα συνθεσάιζερ της σοβιετικής εποχής, παρείχαν μια συναρπαστική δημιουργική ευκαιρία. Ήμουν ενθουσιασμένος που συμμετείχα και είμαι ευγνώμων που η ομάδα θεώρησε σκόπιμο να με φέρει στην ομάδα. Η συνεργασία με τη Mundfish είναι μια απόλυτη απόλαυση, καθώς δίνουν προτεραιότητα στη φαντασία και την καλλιτεχνική ελευθερία.

Είμαι περήφανος που δωρίζω την αμοιβή μου στο Australian Red Cross’ Ukraine Crisis Appeal για την υποστήριξη του λαού της Ουκρανίας που υπερασπίζεται ηρωικά τη χώρα του ενάντια στην επιθετικότητα. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε οργανώσεις υπέρ της ειρήνης, να υπερασπιζόμαστε αυτό που είναι σωστό και να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη, ειδικά σε περιόδους κρίσης.”

Το Atomic Heart έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 21 Φεβρουαρίου για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X/ S, ενώ επίσης θα διατεθεί από την πρώτη μέρα στους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

The post Live action trailer για το Atomic Heart appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα