H Ομορφιά του Online παιχνιδιού

Τα βιντεοπαιχνίδια έχουν διανύσει πολύ δρόμο στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και στην κοινωνία γενικότερα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η μόνη ομάδα ανθρώπων που ήθελε πραγματικά τα βιντεοπαιχνίδια κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του ’80 και του ’90 ήταν ως επί το πλείστον άντρες παιδιά και έφηβοι, ενώ στη συνέχεια υπήρχε και το αμερικανικό Κογκρέσο που αναζητούσε πάντα τρόπους για να περιορίσει την πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια (το πρώτο Mortal Kombat έρχεται αμέσως στο μυαλό). Στη σύγχρονη εποχή, τα βιντεοπαιχνίδια

είναι πλέον ευρύτερα αποδεκτά, αλλάσυνεχίζουν να καταπολεμούνται μέσω άσκοπων ακροάσεων και διαμαρτυριών στο Κογκρέσο.

Η ιδέα των βιντεοπαιχνιδιών ήταν πάντα να βυθίσουν τους παίκτες σε έναν εικονικό κόσμο… τη δική τους ταινία. Βασικά, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ελέγχουν έναν χαρακτήρα και τη μοίρα αυτών των χαρακτήρων και να διασκεδάζουν πολύ είτε μόνοι τους είτε, ακόμα πιο σημαντικό, με φίλους, αδέρφια ή συνομηλίκους. Ωστόσο, από τη δεκαετία του 2010, τα διαδικτυακά παιχνίδια έχουν γίνει μια δημοφιλής και ταχέως αναπτυσσόμενη τάση, που βασικά περιλαμβάνει παίκτες σε όλο τον κόσμο να παίζουν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας συνδέσεις στο Διαδίκτυο.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε ό,τι αφορά τα βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο είναι η πρόκληση ενθουσιασμού και αγωνίας με την έναρξη νέων προκλήσεων καθημερινά ενάντια σε εντελώς ξένους. Πράγματι, δεν υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από το να μην συναντάς απλά, αλλά να κατακτάς άλλους παίκτες, που για τόσο καιρό πίστευαν διακαώς στις “κορυφαίες ικανότητές τους” στο Call of Duty Mobile (“πάρε ένα tea-bag νουμπά”). Η ενσωμάτωση ενός συστήματος φωνητικής συνομιλίας εντός του παιχνιδιού που επιτρέπει στους παίκτες να επικοινωνούν ζωντανά μεταξύ τους, καθιστά αυτή τη διαδικασία ακόμη πιο διασκεδαστική και τρελή.

Υπάρχει επίσης η διασκέδαση της εξερεύνησης χαρτών που δημιουργήθηκαν πρόσφατα ή νέου περιεχομένου σε γνωστούς χάρτες και ένα δημοφιλές παράδειγμα αυτού είναι το Grand Theft Auto 5 Online. Βασικά, είναι παρόμοιο με το περιβάλλον ανοιχτού κόσμου που συναντάται στο κανονικό campaign του παιχνιδιού, αλλά ένας παίκτης μπορεί να κάνει διάφορες δραστηριότητες όπως αγορά αντικειμένων, προσαρμογή χαρακτήρων, να δημιουργήσει διασκεδαστικούς προσαρμοσμένους αγώνες ή ακόμα και να πάει σε διασκεδαστικά πάρτι με γιοτ.

Υπάρχουν επίσης αποστολές ή «δουλειές» διαθέσιμες στον διαδικτυακό κόσμο που διεξάγονται είτε με βάση την ομάδα, είτε σε στυλ deathmatch, και αυτές οι εργασίες βοηθούν στη συγκέντρωση χρημάτων και φήμης που αυξάνει την κατάταξη ενός παίκτη και ξεκλειδώνει περισσότερα πράγματα. Και μιλώντας για χρήματα, υπάρχει πιθανότητα να μην λάβετε αυτά τα χρήματα του Grand Theft Auto 5 όσο γρήγορα θα περιμένατε, λόγω της πολύ σκληρής φύσης ορισμένων «δουλειών» και του κόστους απόκτησης εξοπλισμού για εσάς και άλλους.

Ένας φθηνός, αξιόπιστος, ασφαλής και σίγουρος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το Grand Theft Auto 5 είναι η Eldorado που φρόντισε να περιλαμβάνει προσφορές για παίκτες Xbox, PlayStation και PC. Άλλοι παίκτες σε παιχνίδια όπως το Final Fantasy XIV Online μπορούν επίσης να λάβουν το FFXIV Gil σε πολύ καλές τιμές και αν περιηγηθείτε στο Eldorado.gg στο σύνολό του, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε άλλα νομίσματα εντός του παιχνιδιού για αγορά σε πολύ καλές τιμές, είναι δοκιμασμένο και πετυχημένο.

Τέλος, υπάρχουν πλατφόρμες που επιτρέπουν τη ζωντανή μετάδοση των παιχνιδιών και μια από αυτές τις πλατφόρμες είναι το Twitch. Το Twitch είναι μια αμερικανική υπηρεσία ζωντανής ροής βίντεο που εστιάζει στη ζωντανή ροή βιντεοπαιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των μεταδόσεων διαγωνισμών esports. Υπάρχουν εκείνοι οι παίκτες που λατρεύουν να παίζουν με άλλους και υπάρχουν εκείνοι που αγαπούν να βλέπουν άλλους να παίζουν. Αυτό το μέρος του διαδικτυακού gaming είναι πολύ δημοφιλές και παρέχει σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένα παιχνίδια ή κονσόλες μια σχεδόν εμπειρία πρώτου προσώπου, πλήρης με πλήρη σχολιασμό και υψηλή ανάλυση.

Τελικά, τα διαδικτυακά παιχνίδια είναι εδώ για να μείνουν και όχι, δεν είναι το τέλος των campaigns για έναν παίκτη αφού και και τα δύο μπορούν εύκολα να συνυπάρχουν. Απλώς φροντίστε να θυμάστε να διασκεδάζετε και να κάνετε νέους φίλους στην πορεία παίζοντας βιντεοπαιχνίδια στο διαδίκτυο.

The post H Ομορφιά του Online παιχνιδιού first appeared on GameOver.

The post H Ομορφιά του Online παιχνιδιού appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα