Gameplay videos για το Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Μαζί με τις ειδικές εκδόσεις του παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια της PAX East, η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερα gameplay video για το Final Fantasy XII: the Zodiac Age, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε τις ειδικές εκδόσεις που θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος.

Στα εν λόγω

video, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, μπορούμε να δούμε το πόσο έχει βελτιωθεί ο οπτικός τομέας του τίτλου, παρουσιάζονται αρκετές μάχες και το Gambit System του παιχνιδιού, ενώ, τέλος, υπάρχει και ένα video που μας παρουσιάζει το Trial Mode (συνεχόμενες μάχες σε 100 επίπεδα). Θυμίζουμε ότι το Trial Mode είχε αρχικά κάνει την εμφάνισή του στο International Zodiac Job System που υπήρχε στο Final Fantasy XII του PlayStation 2.

Όσον αφορά τις εκδόσεις του τίτλου, θα κυκλοφορήσει σε δύο -επιπλέον της standard- ειδικές εκδόσεις. Η πρώτη θα είναι η Collector’s Edition, που θα περιλαμβάνει, εκτός του παιχνιδιού, ένα steelbook, το soundtrack, ένα αποκλειστικό Judge Magisters bust set (Judges Bergan, Drace, Gabranth, Ghis και Zargabaath), ένα πακέτο από έξι art cards (Vaan, Ashe, Basch, Fran & Balthier, Penelo και World of Ivalice) και ένα background music DLC. Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης θα είναι $199.99 και θα πωλείται αποκλειστικά από το online κατάστημα της Square Enix. Η άλλη ειδική έκδοση του τίτλου θα είναι η Limited Steelbook Edition, που θα περιλαμβάνει, εκτός του παιχνιδιού, ένα steelbook και το background music DLC, ενώ θα κοστίζει $49.99. Τέλος, όσοι προ-παραγγειλουν τον τίτλο μέσα από το PlayStation Store σε ψηφιακή μορφή, θα λάβουν ένα theme για την κονσόλα τους και ένα 4-track music complilation.

To Final Fantasy XII: The Zodiac Age θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 11 Ιουλίου.

ps4 Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα