Game of the Year έκδοση για το Fallout 4

Μαζί με ανανεωμένη Pip-Boy Edition.

Όπως ανακοίνωσε η Bethesda, στις 26 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους αναμένεται να κυκλοφορήσει η Game of the Year έκδοση του Fallout 4, για υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One. Το Fallout 4 κυκλοφόρησε

στις 10 Νοεμβρίου του 2015 και έχει λάβει πάνω από 200 "Best Of" βραβεία, ανάμεσά σε αυτά το 2016 BAFTA Best Game και το 2016 D.I.C.E. Game of the Year.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει όλα τα updates που έχουν κυκλοφορήσει για τον τίτλο, περιλαμβάνοντας και το Survival mode, μαζί με κάποιες βελτιώσεις στα γραφικά ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παίξει με Mods δωρεάν τόσο στο PC όσο και στις κονσόλες. Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει τα έξι add-ons που έχουν κυκλοφορήσει για τον τίτλο, δηλαδή τα: Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop και Automatron. Παράλληλα με τη κυκλοφορία του Fallout 4: GotY Edition, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων -αποκλειστικά στην αγορά της Βόρειας Αμερικής- η Fallout 4 G.O.T.Y. Pip-boy συλλεκτική έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει την Game of the Year έκδοση του τίτλου μαζί με το wearable Pip-boy, στην τιμή των $99.99.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον προσεχή Οκτώμβριο αναμένεται η κυκλοφορία της virtual reality έκδοσης του Fallout 4, αρχικά αποκλειστικά για το HTC Vive, η οποία είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Bethesda στην έκθεση E3.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα