Extended gameplay trailer για το Evil West

Η Focus Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο (το δεύτερο) extended gameplay trailer για το Evil West, παρουσιάζοντας περίπου δώδεκα λεπτά νέου περιεχομένου από τον επερχόμενο τίτλο.

Λαμβάνοντας χώρα σε μια εναλλακτική εκδοχή της Άγριας Δύσης, το νέο υλικό του Evil West δείχνει τον χαρακτήρα μας να πολεμά τέρατα, έχοντας στη διάθεσή του μια επιλογή πυροβόλων όπλων και ένα γάντι με ηλεκτρισμό. Ενώ το προηγούμενο

extended trailer του ήταν σχεδόν αφιερωμένο στη δράση, αυτό το δεύτερο trailer δείχνει μερικά ακόμη cutscenes, εισάγοντας τους παίκτες στον κόσμο του Evil West σε ένα από τα πρώτα επίπεδα του παιχνιδιού. Υπάρχει επίσης ένα ωραίο “αιματηρό” boss fight στο τέλος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο gameplay trailer παρακάτω.

Το Evil West αναπτύσσεται από την Flying Wild Hog, το studio ανάπτυξης πίσω από τα πρόσφατα παιχνίδια Shadow Warrior, και αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα, πριν πάρει αναβολή για τον Νοέμβριο. Να σημειώσουμε ότι οι προπαραγγελίες είναι πλέον ανοιχτές, με ένα αποκλειστικό bonus DLC στο επίσημο Focus Entertainment store.

Το Evil West αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις 22 Νοεμβρίου 2022.

The post Extended gameplay trailer για το Evil West appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα