Cine-TV #93

Ant-Man, Robin Hood, Rambo και άλλα...

Το Infinity War συνεχίζει και σπάει τα ταμεία αν και απέχει μάλλον από το να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη στιγμή του Marvel Cinematic Universe. Υπομονή ένα έτος μέχρι να δούμε πως θα κλείσει η συγκεκριμένη, επικών διαστάσεων, κινηματογραφική

ενότητα (σίγουρα βέβαια δεν μιλάμε και για το τέλος του σύμπαντος των υπερηρώων). Στα υπόλοιπα, εν μέσω της τεράστιας μάζωξης των Avengers, αναρωτιόμαστε τι αίσθηση είναι σε θέση να προκαλέσει ένα νέο trailer του Ant-Man πέρα από το να μας θυμίσει ότι οι σόλο ταινίες υπερηρώων συνεχίζουν να υπάρχουν.

Trailers

Ant-Man and the Wasp
Σκηνοθέτης: Peyton Reed (Ant-Man)
Πρωταγωνιστούν: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Lawrence Fishburne, Michael Pena
Πρεμιέρα: 5 Ιουλίου

Δεν ξέρουμε αν θα προκαλέσουμε με την άποψή μας, αλλά θεωρούμε το πρώτο Ant-Man μία κακή ταινία και πιθανότατα θα την τοποθετούσαμε στη χαμηλότερη κατάταξη των ταινιών του Marvel Universe. Ας ελπίσουμε ότι ο Peyton Reed και η σεναριακή ομάδα του franchise θα έχουν περισσότερη φαντασία με τις αυξομειώσεις του μεγέθους του Ant-Man ώστε στο sequel να μας μεταφέρουν σε πιο ευφάνταστα σκηνικά μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Robin Hood
Σκηνοθέτης: Otto Bathurst (πρώτη κινηματογραφική δουλειά)
Πρωταγωνιστούν: Taron Egerton, Jamie Foxx, Jamie Dornan
Πρεμιέρα: 21 Νοεμβρίου (Αμερική)

Θυμίζει κάτι από την εναλλακτική, πιο μοντέρνα, σκηνοθετική άποψη που είχε το περσινό King Arthur: Legend of the Sword, που αν και δεν κατάφερε να συγκινήσει το κοινό, τουλάχιστον είχε έναν Guy Ritchie, ικανό να δημιουργήσει μία πρώτη ελπίδα για το ιδιόρρυθμό εγχείρημα. Στο παρόν trailer ο Ρομπέν των Δασών ρίχνει σε δύο λεπτά περισσότερα βέλη από όσα βλέπουμε σε μάχη του Total War, με τα slow motion να ενεργοποιούνται και αυτά με μορφή πολυβόλου.

The Catcher Was a Spy
Σκηνοθέτης: Ben Lewin (Please Stand By)
Πρωταγωνιστούν: Paul Rudd, Mark Strong, Jeff Daniels, Paul Giamatti, Sienna Miller, Guy Pierce
Πρεμιέρα: 22 Ιουνίου (Αμερική)

Στροφή στην καριέρα του κάνει ο Paul Rudd, που θα πρωταγωνιστεί σε μία δραματική, πολεμική ταινία, βασισμένη στην πραγματική ζωή του Moe Berg, ο οποίος είναι ένας παίκτης του μπέιζμπολ που εκτέλεσε και χρέη κατασκόπου κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, σε διάφορες αποστολές.

Castle Rock, 1η σαιζόν
Πρεμιέρα: 25 Ιουλίου (Hulu)

Ακόμα δεν έχουμε πολυκαταλάβει τη δομή ή τις ιστορίες που θα μεταφέρει η νέα σειρά του Hulu, το σίγουρο είναι όμως ότι θα αντλεί έμπνευση από διάφορα μυθιστορήματα του Stephen King. Η ονομασία του, άλλωστε, παραπέμπει στη φανταστική τοποθεσία του Castle Rock, στην οποία εκτυλίσσονται διάφορες ιστορίες του King, όπως τα Cujo, The Body και Needful Things -μεταξύ άλλων.

Cloak & Dagger, 1η σαιζόν
Πρεμιέρα: 7 Ιουνίου (Freeform), 10 επεισόδια

Η Marvel διογκώνει το τηλεοπτικό σύμπαν υπερηρώων, αυτή τη φορά με τους Cloak και Dagger, δύο κυνηγημένους εφήβους που σταδιακά θα αντιληφθούν ότι οι υπερδυνάμεις τους λειτουργούν καλύτερα όταν βρίσκονται μαζί.

Cine-TV Νέα

Η νέα ταινία του Mel Gibson θα τοποθετείται για άλλη μία φορά στον B' Παγκόσμιο Πόλεμο
Έπειτα από το αρκετά καλό Hacksaw Ridge (2016) ο Mel Gibson θα επανέλθει στο συγκεκριμένο πολεμικό θέατρο με το Destroyer, το οποίο θα πραγματεύεται την πραγματική ιστορία του αμερικάνικου θωρηκτού USS Laffey, που κατάφερε να επιβιώσει σκληρής επίθεσης των ιαπωνικών καταδρομικών και επιθέσεων καμικάζι. Παρά τις τεράστιες ζημιές και απώλειες σε προσωπικό, το θωρηκτό κατάφερε να επιστρέψει σε φίλιο λιμάνι.

Το Spamalot θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο
Το δημοφιλές musical του Eric Idle, βασισμένο στο μοναδικό Monty Python and the Holy Grail, θα έρθει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη από την Fox και σε σκηνοθεσία Casey Nicholaw. Ο τελευταίος μπορεί να μην έχει εμπειρία από κινηματογραφικές παραγωγές, εντούτοις, έχει αναδειχθεί στο θέατρο με πολυάριθμες σκηνοθετικές δουλειές, μεταξύ των οποίων το Spamalot και το Aladdin. Επίσης, ο Eric Idle θα επιμεληθεί τη σεναριακή προσαρμογή.

Το Swamp Thing της DC θα έρθει στην μικρή οθόνη
Η Warner Bros. διογκώνει το τηλεοπτικό σύμπαν της DC, προσθέτοντας το Swamp Thing. Η νέα live-action σειρά θα μας μεταφέρει στην Λουϊζιάνα, όπου ένα ατύχημα θα ρίξει έναν επιστήμονα στον μυστηριώδη βάλτο που ερευνά, μετατρέποντάς τον σε ένα εξωπραγματικό πλάσμα.

Ο Rambo θα επιστρέψει
Πριν από 1-2 χρόνια κάτι είχε ακουστεί για reboot του Rambo, αλλά τελικά τα μεγάλα κεφάλια των στούντιο καταλάβαν μάλλον ότι το Rambo είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την περσόνα του Sylvester Stallone. Η πέμπτη εμφάνιση του Rambo θα τον βρει στην Αριζόνα, όπου προσπαθεί να κάνει τη ζωή του, παλεύοντας παράλληλα με PTSD. Φυσικά, δεν θα δούμε απλά την καθημερινή του ζωή, καθώς δεν θα αργήσει η στιγμή όπου μία οικογενειακή φίλη θα ζητήσει τη βοήθειά του για να εντοπίσει την εγγονή της, η οποία έχει εξαφανιστεί πέρα από τα Μεξικάνικα σύνορα. Κάπου εκεί θα εντοπίσει διακίνηση λευκής σαρκός και το μακελειό μάλλον θα ξεκινήσει.

cinetv
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over