Apex Legends special podcast

Ήρθε για να μείνει (;)

"Το παιχνίδι φαινόμενο". "Tο παιχνίδι που κατάφερε εν μία νυκτί να εκθρονίσει τον βασιλιά των Battle Royale από τη θέση του". "Tο παιχνίδι που δεν διαφημίστηκε καθόλου πριν από την κυκλοφορία του". Είναι τελικά το Apex Legends το επόμενο μεγάλο χαρτί της ΕΑ και η επόμενη μεγάλη τάση στην κατηγορία των Battle Royale; Στο παρακάτω Podcast ο γράφων, παρέα με τον φίλο και έμπειρο battle royale gamer, Άρη Βαλατσό, συζητούν για το νέο παιχνίδι της Respawn. Το Apex Legends κατάφερε με περισσή ευκολία να κλέψει

τις εντυπώσεις πολλών παικτών της εν λόγω κατηγορίας gaming, και εμείς αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια με τα οποία φαίνεται να έχει ομοιότητες.

Προσπαθούμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι πίσω από τον πρώτο free-to-play "AAA" battle royale τίτλο και το περιεχόμενο που έχει παρθεί αυτούσιο από άλλα παιχνίδια του είδους, τη στιγμή που φαίνεται να εφαρμόζει μερικές από τις πιο καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες για παιχνίδι αυτής της κατηγορίας. Επιπλέον, συζητάμε για τα θετικά και τα αρνητικά που βρήκαμε κατά την ενασχόλησή μας με τον τίτλο ενώ δεν παραλείπουμε να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση γύρω από τον άδικο τύπο πολλαπλών microtransactions που περιλαμβάνονται στο Apex.

Αυτά και πολλά περισσότερα μπορείτε να ακούσετε για το Apex Legends παρακάτω.

SpotifyiTunesGoogle Podcast Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα