Nέα παράταση ισχύος αδειών οδήγησης

Παράταση ισχύος αδειών οδήγησης και Π.Ε.Ι. στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) 2021/267 για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την αντιμετώπιση των συνεπειών της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid-19. Στο πλαίσιο της συνέχισης λήψης μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας και αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας του COVID-19, λαμβανομένης υπόψη της παρατεταμένης επιδημιολογικής επιβάρυνσης της χώρας, εφαρμόζονται τα ακόλουθα...

Παρατείνεται για τέσσερις μήνες η ισχύς των

Αδειών οδήγησης και των Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.) με ημερομηνία λήξης εντός του χρονικού

διαστήματος από την 3η Νοεμβρίου 2020 και έπειτα, για οδήγηση αποκλειστικά και μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας.

Αδειών οδήγησης και των Π.Ε.Ι. των οποίων η καταληκτική ημερομηνία ισχύος, μετά την παράτασή τους με τις διατάξεις του α’ σχετικού Κανονισμού, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στη ζ’ σχετική εγκύκλιο, βρίσκεται εντός του ως άνω χρονικού διαστήματος, για οδήγηση αποκλειστικά και μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας.

Aδειών άσκησης επαγγέλματος εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών με ημερομηνία λήξης εντός του ως άνω χρονικού διαστήματος.

Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης (Δ.Ε.Ε.) με ημερομηνία λήξης (3ετίας) εντός του ως άνω χρονικού διαστήματος και των Δ.Ε.Ε. των οποίων η καταληκτική ημερομηνία ισχύος, μετά την παράτασή τους με τις η’, ζ’, και στ’ σχετικές εγκυκλίους, βρίσκεται εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα