Τεν Χαχ: "Μπορούμε να ματσάρουμε την Μάντσεστερ Σίτι"

17:45 3/3/2024 - Πηγή: Contra

Ο Έρικ Τεν Χαχ είναι αποφασισμένος και πεπεισμένος πως μπορεί να πετύχει τον μεγάλο στόχο. Παρά την ξεκάθαρη διαφορά δυναμικής σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού του αντιπάλου, που εξηγεί και την διαφορά 15 βαθμών που τις χωρίζει, ο Ολλανδός είναι σίγουρος για τις δυνατότητες της Γιουνάιτεντ να διεκδικήσει την κυριαρχία της στο μέλλον.

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει εκφράσει τη φιλοδοξία του να εκθρονίσει τη Σίτι και να ανεβάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο, αναγνωρίζει ότι η Γιουνάιτεντ έχει να καλύψει σημαντικό έδαφος προκειμένου

να επιτύχει αυτόν τον στόχο.

Ο Τεν Χαχ δήλωσε στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου "Την ίδια στιγμή, ξέρουμε πού βρισκόμαστε τώρα. Είδαμε επίσης ότι υπάρχουν στιγμές που πάμε πόντο-πόντο, οπότε αυτή είναι η πίστη που έχουμε ως ομάδα.

"Πρέπει να μαζέψουμε αυτές τις στιγμές και πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι και νομίζω ότι είμαστε σε θέση με αυτή την ομάδα που έχουμε, ότι μπορούμε να πάμε στα ίσα μαζί τους. Η σύντομη ιστορία το δείχνει αυτό".

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μουρίνιο είχε "μάτι" και ο Τεν Χαχ 7 χρόνια μετά τον "ανακάλυψε", πρόβλημα με Λουκ Σο

Τέλος, ο ΛεΜπρόν είναι ο βασιλιάς των πόντων του NBA

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τεν Χαχ, Μπορούμε, Μάντσεστερ Σίτι,ten chach, boroume, mantsester siti