Τέλος, η Ρεάλ δεν έχει καθαρό αμυντικό, αλλά συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία

15:33 10/2/2024 - Πηγή: Contra

Εκπληκτικό αυτό που έχει πετύχει ο Κάρλο Αντσελότι τη φετινή σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ιταλός αναγκάζεται ν' αλλάζει συνεχώς πρόσωπα στην άμυνά του. Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στο ρόστερ συνεχίζεται με τελευταίο "θύμα" τον Ρούντιγκερ ο οποίος βγήκε off από το ντέρμπι με την Χιρόνα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι Μαδριλένοι χωρίς τους Μιλιτάο, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Νάτσο έχουν καταφέρει να έχουν την καλύτερη άμυνα στο ισπανικό πρωτάθλημα με 15 γκολ

παθητικό. Τώρα, όσον αφορά στις ιδέες που αναμένεται να κατεβάσει ο Αντσελότι δεν αποκλείεται να δούμε τον Τσουαμενί με τον Καρβαχάλ στο κέντρο της άμυνας ή στη θέσης ενός εκ των δύο τον νεαρό Ραμόν.

Θυμίζουμε πως πρώτοι από τη μάχη χάθηκαν οι Μιλιτάο, Αλάμπα με σοβαρούς τραυματισμούς ενώ μετέπειτα ακολούθησε ο Νάτσο. Τελευταίος στη σειρά ο Ρούντιγκερ. Σύμφωνα μάλιστα με τη MARCA ο Αντσελότι μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει χρησιμοποιήσει 18 διαφορετικούς συνδυασμούς στην άμυνά του.

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία του Football Manager έπαιξε στον Άρη, αποσύρθηκε και θα γίνει προπονητής

Ελεύθερος ο παίκτης των Ρεάλ, Παρί που θα μείνει στην ιστορία για τα 5.000 ευρώ που ξόδεψε σε sms για να διώξει την πρώην σύντροφό του από το Big Brother

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γερμανία είναι ελεύθερος μόλις στα 31, αλλά με 30 εκατ. ευρώ κέρδη

Keywords
Τυχαία Θέματα