Σταφυλίδης και Κουλούρης ξέχασαν συμπαίκτες που δεν έπρεπε σε τεστ γνώσεων

15:43 24/12/2019 - Πηγή: Contra

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας έχουν ολοκληρωθεί, όχι όμως και οι υποχρεώσεις ορισμένων διεθνών. Τρανό παράδειγμα το μακεδονικό δίδυμο του Κώστα Σταφυλίδη και του Ευθύμη Κουλούρη, που είχαν ακόμα έναν αγώνα πριν από το φινάλε του 2019. Αυτήν τη φορά, όμως, ως μεγάλοι αντίπαλοι, σε έναν τελικό γνώσεων!

Οι δύο συμπαίκτες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κλήθηκαν να απαντήσουν σε 9 ερωτήσεις trivia σχετικά με την Εθνική ομάδα του τώρα,

αλλά και του πρόσφατου παρελθόντος. Και η αλήθεια είναι ότι τα πήγαν καλά, αν και σε ορισμένες ερωτήσεις δυσκολεύτηκαν αρκετά.

Μία δύσκολη ερώτηση αφορούσε τον συμπαίκτη τους που σκόραρε κόντρα στο Λίχτενσταϊν, του οποίου ο πατέρας ήταν επίσης διεθνής (Χρήστος Δώνης), με τον επιθετικό της Τουλούζ να αργεί, αλλά να... σκοράρει στο τέλος. Ακόμα μια ερώτηση που απαντήθηκε με την... 3η προσπάθεια ήταν ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος είχε σκοράρει στα προκριματικά του Euro 2012 κόντρα στη Γεωργία.

Η μονομαχία ήταν σκληρή μέχρι τέλους και τη λύτρωση έδωσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος ήταν η απάντηση του Κουλούρη με την οποία ο περσινός πρώτος σκόρερ της Super League 1 έκανε το 5-4 και πήρε τη μεγάλη νίκη.

Πόσες εκ των Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπάγερν, Γιουβέντους θα αποκλειστούν στους 16 του Champions League; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

Keywords
Τυχαία Θέματα