Σίτι: Σκέφτεται το πρόωρο "αντίο" ο Γουόκερ, ο λόγος

15:08 15/6/2023 - Πηγή: Contra

Το πρώτο τρεμπλ της ιστορίας της κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι, κατόρθωμα το οποίο μάλιστα συνδυάστηκε και με έσοδα άνευ προηγουμένου.

Παρόλο που η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διανύει την καλύτερη περίοδο από την ημέρα της ίδρυσης της, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που σκέφτονται να πουν το "αντίο" και να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Ιλκάι Γκουντογκάν και Μπερνάρντο Σίλβα είναι οι δύο πρώτοι της συγκεκριμένης λίστας, με το Athletic να προσθέτει και ένα όνομα "έκπληξη".

Συγκεκριμένα,

το εν λόγω μέσο αναφέρει πως το ενδεχόμενο να πει "αντίο" εξετάζει σοβαρά ο 33χρονος δεξιός μπακ της ομάδας, Κάιλ Γουόκερ του οποίου το συμβόλαιο με τους "πολίτες" εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Ο 33χρονος αμυντικός παρά τις 39 συμμετοχές του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο διαχείρισης του από τον Πεπ Γκουαρντιόλα και εξετάζει τις επιλογές του για την επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε πως από τη θέση του δεξιού μπακ θα αποχωρήσει και ο Ζοάο Κανσέλο, έπειτα από σχετική εισήγηση του Ισπανού τεχνικού.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ πήρε το "5" και βαδίζει στα χνάρια του ειδώλου του

Εμπαπέ: Ενδεκαδάτος παίκτης της Ρεάλ τον κάλεσε δημόσια στη Μαδρίτη

Σίτι: "Ψήνεται" αποχώρηση βόμβα λόγω... Αλ Αχλί

Keywords
Τυχαία Θέματα