Σίριαλ Καϊσέδο: Τα δύο στρατόπεδα και τα δεδομένα της υπόθεσης της χρονιάς

08:40 12/8/2023 - Πηγή: Contra

Μία τρελή μεταγραφική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Μοϊσές Καϊσέδο εξελίσσεται στην Αγγλία και δεν αποκλείεται ο επίλογος της να μπει στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής απασχολεί την Τσέλσι εδώ και αρκετούς μήνες, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία ήδη απο τον Μάϊο αλλά τους μπλε να μην μπορούν να ικανοποιήσουν τα "θέλω" της Μπράιτον.

"Σφήνα" στο deal μπήκε η Λίβερπουλ η οποία και κατεθεσε αστρονομική πρόταση ύψους 127.000.000 ευρώ για

την αγορά του ποδοσφαιριστή και κατάφερε να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Μπράιτον.

'Αλλα κάπου εκεί η πλευρά τπυ πάικτη έκανε... νερά καθώς δέχτηκε πιέσεις από την Τσέλσι προκειμένου να μην πει το "ναι" καθώς θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του.

Έτσι, αυτή τη στιγμή στην υπόθεση Καϊσέδο έχουν δημιουργηθεί δύο "στρατόπεδα", με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει πως... τείνει προς την πλευρά της Τσέλσι αλλά να υπάρχει λόγος γι' αυτό.

Από την οποία έχουμε την Λίβερπουλ και την Μπράιτον, οι οποίες έχουν δώσει τα χέρια και από την άλλη την Τσέλσι και τον μάνατζερ του, Μανουέλ Σιέρα για τον οποίο οι φήμες λένε πως θα αποκομίσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αν καταφέρει να ολοκληρώσει το deal για λογαριασμό της ομάδας του Τοντ Μπέλι.

Ο παίκτης προς το παρόν βρίσκεται κι αυτός στην πλευρά των μπλε και υποστηρίζει πως θέλει να μείνει πιστός στην προφορική συμφωνία που έχει με τους μπλε από τον Μάϊο, κάτι που δεν αποκλειεται να αλλάξει άμεσα.

Πάντως, τα σενάρια που θέλουν την Λίβερπουλ να αποσύρει την αστρονομική πρόταση που κατέθεσε στην Μπράιτον για την αγορά του Καϊσέδο δεν φέρεται να ισχύουν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μόγες χάλασε και επίσημα τα σχέδια του Πεπ για τον αντι - Γκουντογκάν

Η κίνηση - κλειδί της Τσέλσι που "ανάγκασε" τον Καϊσέδο να απορρίψει την Λίβερπουλ

Η Φούλαμ έκλεισε πρώην άσο της Μπαρτσελόνα

Keywords
Τυχαία Θέματα