Παρί: Στη λίστα για αντι- Γκαλτιέ ένας "Κύριος" της προπονητικής

12:52 30/3/2023 - Πηγή: Contra

Τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Γκαλτιέ φέρεται πως αναζητά η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς η κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει "ταρακουνήσει" τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Πολλοί είναι οι προπονητές που βρίσκονται στη λίστα των Γάλλων για να αναλάβουν την ιδιοκτησία της ομάδας, μεταξύ αυτών ο Ζόσε Μουρίνιο ο οποίος όμως πήρε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του αλλά και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τιάγκο Μότα που έχει μπει πολύ δυνατά στον κόσμο της προπονητικής.

Σύμφωνα

με νεότερο δημοσίευμα του FOOTMERCATO, η ομάδα του Παρισιού εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του νυν τεχνικού της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο 58χρονος Ιταλός έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Ιταλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026, χωρίς όμως να αποκλείεται αυτό να διακοπεί καθώς ο προπονητής φέρεται να έχει αποδυναμωθεί μετά από την ήττα από την Αγγλία για τα προκριματικά του EURO2024.

Θυμίζουμε, ότι ο Μαντσίνι βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας από το 2018 ενώ προηγουμένως είχε περάσει, μεταξύ άλλων και από τους πάγκους των Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ και Λάτσιο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπιέλσα: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή για χάρη κορυφαίας εθνικής ομάδας

Αμπράμοβιτς: Παρείχε δάνεια ύψους 117 εκατ. σε ομάδα ενώ είχε την Τσέλσι

Μπαρτσελόνα: Μόνο οι υπογραφές μένουν για την πιο κομβική ανανέωση

Keywords
Τυχαία Θέματα