Παρί, μεταγραφές: Οι Παριζιάνοι δίνουν Εμπαπέ στη Ρεάλ με 100 εκατ. ευρώ και έναν παίκτη που κανείς δεν περιμένει

12:19 16/6/2023 - Πηγή: Contra

Σε εξέλιξη βρίσκεται το σίριαλ Κιλιάν Εμπαπέ - Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από την δημόσια τοποθέτηση του Γάλλου πως σκοπεύει να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα ως ελεύθερος το 2024.

Η Παρί δεν θέλει να χάσει ως ελεύθερο τον καλύτερο παίκτη της, γι αυτό και του αντιπρότεινε να φέρει την κατάλληλη οικονομικά πρόταση και να αποχωρήσει από το ρόστερ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι απαιτήσεις του Νασέρ Αλ Κελαϊφί για τον Εμπαπέ αγγίζουν

τα 200.000.000 ευρώ, με πρόσφατο δημοσίευμα της Equipe να αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να καταβάλει το εν λόγω ποσό.

Η Παρί γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Μαδριλένων και σύμφωνα με το Defensacentral έχει καταθέσει αντιπρόταση στον Φλόρεντίνο Πέρεθ για να πει το πολυπόθητο "ναι".

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η Παρί ζητά από τη Ρεάλ 100.000.000 ευρώ συν τον Βραζιλιάνο επιθετικό των Μαδριλένων, Ροντρίγκο, ο οποίος έχει εκτοξεύσει την αγωνιστική του απόδοση υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Κελαϊφί να βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Βινίσιους, ο οποίος όμως δεν πωλείται και αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο με τους Μαδριλένους.

Πάντως, η Ρεάλ φέρεται πως θέλει να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται το θέμα Εμπαπέ καθώς τόσο η Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι δεν θα παραμείνουν με σταυρωμένα τα χέρια όταν ο Γάλλος σταρ μείνει ελεύθερος.

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Με ψίχουλα αγοράζει κάποιος τη μαγική σεζόν του Γκριεζμάν

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει να "κλέψει" τον πρώτο στόχο του "Ποτς" για τη θέση του γκολκίπερ

Τζέκο: Απέρριψε την Σαουδική Αραβία και πάει για το "μπαμ"

Keywords
Τυχαία Θέματα