Ο Ζιγέχ ήθελε να πληρώσει από την τσέπη του για να πάει στην Παρί

15:21 1/2/2023 - Πηγή: Contra

Ο δημοσιογράφος Κάβε Σέλχεκολ (Sky Sports) με Tweet έκανε μία συγκλονιστική περιγραφή αναφορικά με το πώς έζησε ο Χακίμ Ζιγέχ την αποτυχία της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν με δανεισμό από την Τσέλσι. Μάλιστα σ' ένα σημείο της ανάρτησής του ο προαναφερθέντας έγραψε πως ο Μαροκινός έφτασε στο σημείο να λέει πως θα χρηματοδοτήσει ο ίδιος το deal.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση αναφέρει: "'Ο

Χακίμ Ζιγέχ δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μετακίνησή του στην ΠΣΖ απέτυχε. Ο παίκτης είναι πικραμένος. Έστειλε μήνυμα στον Τοντ Μπέλι το βράδυ παρακαλώντας να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο παίκτης είναι ακόμα στο Παρίσι. Απόλυτα απελπισμένος για να πάει στην ΠΣΖ, πλήρωνε ακόμη και δικά του χρήματα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία".

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι φέρεται να έστειλε λάθος χαρτιά, γεγονός που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να πιάσουν τα χρονικά περιθώρια. Μάλιστα, η Παρί -σύμφωνα με τον Ρομάνο- είναι έξαλλη με τους Μπλε. Επίσης, ο Σέλχεκολ σε άλλο Tweet έγραψε πως οι Γάλλοι δεν θέλουν να δουλέψουν ξανά με την Τσέλσι και πως θεωρούν εντελώς λάθος τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στον παίκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Με απίθανο αυτογκόλ χάλασε τη μεταγραφή του Ζιγέχ

Ζλάταν: Πότε θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Ιμπραχίμοβιτς;

Κανσέλο: Ο Γκουαρντιόλα "έστειλε" το μπακ - εργαλείο των 190.000.000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα