Ο Ρούνεϊ θεωρεί πως μερικοί τραυματισμένοι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν επιθυμούν να αγωνιστούν σύντομα, ο Τεν Χαχ μένει εκτεθειμένος

13:42 13/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 8η θέση της βαθμολογίας της Premier League και φυσικά το κλίμα για τους αγωνιζόμενους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι πολύ βαρύ. Βέβαια, παρά το αδιαμφισβήτητο μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί, ο Γουέιν Ρούνεϊ θεωρεί πως ορισμένοι αμέτοχοι λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστές δεν βοηθούν τα μέγιστα τον σύλλογο και δη τον προπονητή.

Ο παλαίμαχος πρώην μεσοεπιθετικός των "Κόκκινων Διαβόλων" εκτιμά πως ορισμένοι

παίκτες στην ομάδα δεν προσπαθούν να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό από τους τραυματισμούς ούτως ώστε να αποφύγουν την κριτική που υφίστανται όσοι αγωνίζονται και αποτυγχάνουν. Ο ίδιος αναφέρει επίσης πως αυτό το φαινόμενο δεν παρατηρείται μόνο στην αγγλική ομάδα, αλλά και σε πολλές άλλες και φυσικά κάτι τέτοιο συνιστά τεράστιο πρόβλημα στους εκάστοτε συλλόγους.

"Οι παίκτες πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους. Έχεις τον προπονητή σου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης και μιλάει για συμπεριφορά και νοοτροπία που δεν είναι σωστές. Αυτό είναι μια τεράστια προσβολή. Αν έβλεπα τον προπονητή μου να λέει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση να το άφηνα να περάσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Αισθάνομαι ότι κάποιοι παίκτες απλά προσπαθούν να φτάσουν στο τέλος της σεζόν, οπότε τον συμπονώ από αυτή την άποψη.

"Καθώς βλέπουμε τους τραυματισμούς, κάποιοι από αυτούς τους παίκτες μπορούν να παίξουν. Ναι, 100%. Είναι εύκολο, έχεις μπροστά σου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας - είναι εύκολο για τους παίκτες, επειδή τώρα δέχονται λίγο "ξύλο", να μείνουν λίγο εκτός και να επιστρέψουν για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και να προετοιμαστούν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το έχω δει ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια..."

"...ο προπονητής θα θα επωμιστεί όλη την ευθύνη γι' αυτό. Προφανώς, αυτό δεν είναι καλό σημάδι..."

"Είναι πάντα μια ανησυχία, αλλά πρέπει να πω ότι αυτό συμβαίνει σε πολλούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους."

Φυσικά, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο συνιστάται να υπάρχει άμεση επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο προκειμένου να είναι ξεκάθαρη η κατάσταση των παικτών. Η ομάδα από το Μάντσεστερ αντιμετωπίζει μία τεράστια αγωνιστική κρίση και πλέον η νέα διοίκηση υπό την INEOS και τον Τζιμ Ράντκλιφ οφείλουν να επέμβουν αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σουάρες είχε αποκαλέσει ανόητο τον Νούνιες, τα πολλά εκατομμύρια της μεταγραφής δεν έχουν δικαιολογηθεί ακόμη

Η Άρσεναλ του Αρτέτα δεν φοβήθηκε τους Big-6 και ξεπέρασε σε νίκες τους "Invincibles" του Βενγκέρ

Keywords
Τυχαία Θέματα