Ο "νέος Κρόος" αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και η Ρεάλ θέλει να επαναλάβει την... κλοπή της χρονιάς μια δεκαετία μετά

13:03 11/9/2023 - Πηγή: Contra

Τη χρονιά που η Ρεάλ θα κάνει την επέτειο της απόκτησης του Τόνι Κρόος αντί μόλις 25.000.000 ευρώ θα επιχειρήσει -σύμφωνα με την MARCA- να πάρει κι άλλον παίκτη από την Μπάγερν Μονάχου στην ίδια λογική, δηλαδή κοψοχρονιά λόγω συμβολαίου.

Ο λόγος για τον Αλφόνσο Ντέιβις ο οποίος το 2025 θα είναι ελεύθερος να φύγει από την Βαυαρία και οι όποιες προσπάθειες των Γερμανών για νέο συμβόλαιο με τον Καναδό μπακ πέφτουν

στο κενό μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η τιμή του παίκτη είναι απλησίαστη, ωστόσο εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τότε η Μπάγερν θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να τον πουλήσει όσο όσο το '24 για να μην τον χάσει τσάμπα ένα χρόνο μετά.

Ο Ντέιβις βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ αρκετό καιρό τώρα και η MARCA αναφέρει πως το '24 εξαιτίας της κατάστασης του συμβολαίου του δημιουργείται το κατάλληλο τάιμινγκ για το μαδριλένικο χτύπημα.

Το deal για τον Τόνι Κρόος που αποδείχθηκε ως από τα καλύτερα της δεκαετίας είχε πραγματοποιηθεί το 2014 με τον Γερμανό να γίνεται σύμβολο της ομάδας που κατέκτησε σερί το Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα