Ο νεός Εμπαπέ ξελάσπωσε την Παρί και πήρε άλλο ένα βραβείο πολυτιμότερου παίκτη

08:25 14/12/2023 - Πηγή: Contra

Την πρόκριση στην νοκ άουτ φάση του Champions League έστω και με δυσκολία πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Παριζιάνους για άλλη μία φορά ήταν ο Γουαρέν Ζαϊρέ Εμερί ο οποίος με το γκολ που σημείωσε γλίτωσε την γαλλική ομάδα από

τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Μάλιστα, ο 17χρονος ταλαντούχος άσος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, κάτι που καταφέρνει για 2η φορά στις 5 αγωνιστικές που έχει λάβει μέρος στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως ο Εμερί αποτελεί για τους ανθρώπους της ομάδας τον νέο Εμπαπέ καθώς θεωρείται πως η αξία του θα φτάσει σε ανάλογα επίπεδα μ' αυτή του συμπατριώτη του ενώ θα ηγηθεί και της επόμενης μέρας μετά από την αποχώρηση του Γάλλου σταρ, κατά πάσα πιθανότητα το ερχόμενο καλοκαίρι για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ταλαντούχος μέσος αναμένεται άμεσα να υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, το οποίο και θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028, αλλά οι δύο πλευρές χρειάζεται να περιμένουν μέχρι τον ερχόμενο Μάρτη για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία καθώς ο παίκτης είναι ακόμα ανήλικος και δεν μπορεί να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Τα χρήματα που πρέπει να δώσουν οι Μαδριλένοι για να αγοράσουν τον διάδοχο του Καρίμ

Η Γουλβς δένει μέχρι το 2028 την αποκάλυψη της Premier League

Η Λίβερπουλ φέρνει πίσω άρον άρον δανεικό λόγω του χρόνου συμμετοχής του

Keywords
Τυχαία Θέματα