Ο λόγος που ο Ζιντάν απέχει από την προπονητική

12:33 22/2/2024 - Πηγή: Contra

Μετά την αποχώρησή του από Ρεάλ Μαδρίτης το 2021, με την οποία άφησε τεράστια παρακαταθήκη, ο Ζιντάν δεν επέστρεψε στους πάγκους μέχρι σήμερα. Ουδέποτε ανέφερε πως αποσύρεται οπότε ποιος είναι πράγματι ο λόγος ή οι λόγοι που τον κράτησαν μακριά από την προπονητική;

Πρόσφατα το όνομα του Γάλλου συνδέθηκε έντονα με την Μπάγερν η οποία ψάχνει τεχνικό για το καλοκαίρι. Πολλοί σύλλογοι είχαν μέχρι τώρα τον Ζιντάν, αλλά δεν συνεργάστηκε με κανέναν. Αυτή τη φορά

ωστόσο μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Ο λόγος της αποχής

Ο Ζιζού έχει αρνηθεί στο παρελθόν να διοικήσει ομάδες σε χώρες όπου δεν μιλάει τη γλώσσα, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γερμανία, αυτό δεν ισχύει πλέον.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου φέρεται να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στο Μόναχο και παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να μιλήσει γερμανικά, η προοπτική της Μπάγερν φαίνεται να τον ελκύει. Ο Ζιντάν βλέπει την Μπάγερν ως έναν σύλλογο που δεν διαφέρει από τη Μαδρίτη, έναν σύλλογο με λαμπρή ιστορία και εξαιρετικές συνθήκες εργασίας.

Ενώ η θέση της Μπάγερν Μονάχου είναι αναμφισβήτητα πολύ ελκυστική, μπορεί ίσως να υπάρξει ανταγωνισμός για εκείνον και η αλλαγή στάσης του Ζιντάν σημαίνει ότι θα μπορούσε να αναλάβει θεωρητικά και άλλες ομάδες που βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή στο τέλος της σεζόν, λόγου χάριν τη Λίβερπουλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ζλάταν έκανε τον Μέσι να στέλνει χαρτάκια στον Πεπ, ο Αργεντινός ένιωθε ανασφάλεια για την θέση του

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

Keywords
Τυχαία Θέματα