Ο Κλοπ μίλησε για τον Άρνε Σλοτ και το ενδεχόμενο να αναλάβει την Λίβερπουλ, εδωσε το ΟΚ

16:17 26/4/2024 - Πηγή: Contra

Η Λίβερπουλ αναμένεται να μπει σε νέα εποχή στη μετά-Κλοπ εποχή με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο. Ο Ολλανδός προπονητής έχει κάνει καλές σεζόν με την Φέγενορντ και έχει ήδη μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία του να δοκιμάσει να κάτσει στην ηλεκτρική καρέκλα που αφήνει πίσω του ο Γερμανίας.

Επί της ουσίας αυτό που απομένει είναι να τα βρουν τα δύο κλαμπ και η μεταγραφή του Σλοτ να γίνει πραγματικότητα.

Για το συγκεκριμένο

θέμα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ο Κλοπ. Ο οσονούπω πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ δεν ανοίχτηκε αλλά έδωσε εν μέρει τη συγκατάθεσή του...

"Δεν εμπλέκομαι στη διαδικασία. Αυτό που αρέσει πως εάν είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει την Λίβερπουλ είναι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα του. Όλα όσα ακούω γι' αυτόν είναι πως πρόκειται για ωραίο τύπο. Εάν είναι αυτός η λύση ανυπομονώ να δω. Όλα φαίνονται ωραία..."

Ρεπορταζιακά οι Άγγλοι αναφέρουν πως ο Σλοτ τα έχει βρει σε όλα με τους Κόκκινους και το μόνο που μένει είναι βρεθεί η τιμή για να φύγει από την Ολλανδία. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία και ο τεχνικός της Φέγενορντ θα γίνει το αφεντικό στο Άνφιλντ αντί 9.000.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα