Ο NBAer που ακύρωσε μεταγραφή για να αφοσιωθεί στη θρησκεία

11:21 30/6/2019 - Πηγή: Contra

Οι Σικάγο Μπουλς χτίζουν μια νεανική ομάδα, βασισμένοι σε ανερχόμενα ταλέντα όπως ο Λάουρι Μαρκάνεν και ο Ζακ Λαβιν. Μετά την περσινή σεζόν - ναυάγιο, μετά την έναρξη συνεργασίας της ομάδας με έναν ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο προπονητή (Τζίμι Μπόιλεν), οι 'Τάύροι' με μπροστάρη τον πάλαι ποτέ βασικό γκάρντ της ομάδας και νυν #1 στη διοίκηση, Τζον Πάξον, προσπαθούν να πλαισιώσον τα ταλέντα τους με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες.

Ο Μάλκολμ Μπρόνγκτον των Μπάκς, ο Πάτρικ Μπέβερλι των Κλίπερς, ακόμα και ο Ντι Άντζελο Ράσελ είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την ενίσχυση της ομάδας

στα γκάρντ. Ο Ντάρεν Κόλισον των Ιντιάνα Πέισερς,ήταν μια σοβαρή περίπτωση, που έπαιξε δυνατά, μέχρι να συμβεί αυτό:

Και στη συνέχεια, ήρθε η επιβεβαίωση:

O Ντάρεν Κόλισον ανακοίνωσε με κείμενο που δημοσιεύτηκε στο site Undefeated, την επιλογή του να μην δεχτεί πρόταση υπογραφής σε ομάδα με ετήσια αμοιβή ύψους περίπου 10-12 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως αποσύρεται από το NBA, για να υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Ο Ντάρεν Κόλισον είναι μόλις 31 ετών.

Ο ίδιος στο μήνυμα του, τόνισε: "Αν και αγαπώ ακόμα το μπάσκετ, υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή μου. το οποίο είναι η πίστη και η οικογένεια μου. Είναι ένας από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και η πίστη σημαίνει τα πάντα για μένα. Η χαρά που παίρνω από την εθελοντική μου δράση, από το να βοηθάω το συνάνθρωπο μου και να συμμετέχω σε αυτή την παγκόσμια εκκλησία, είναι κάτι που δεν μπορώ να το συγκρίνω με οτιδήποτε άλλο στον κόσμο."

Εκτός από τους παράγοντες της ομάδας που φημολογούνταν πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, ακόμα και οι -πρώην πια- συμπαίκτες του στους Πέισερς, Μάιλς Τέρνερ και Θαντέους Γιάνγκ, φαίνεται πως δεν είχαν ιδέα γι`αυτή την κίνηση του Κόλισον. Ο Γιάγνκ δήλωσε στο HoopsHype: "Μιλάγαμε συχνά τον τελευταίο καιρό για το φετινό free agency, δεν μου είχε πει ποτέ ότι σκεφτόταν να σταματήσει το μπάσκετ." ενώ και ο Γιάνγκ είπε: "Πηγαίναμε συχνά σε συναντήσεις των Μαρτύρων μαζί, αλλά ποτέ δεν μου είπε τίποτα, με αιφνιδίασε. Χαίρομαι όμως για την επιλογή του."

Keywords
Τυχαία Θέματα