Νιούκαστλ: Η τιμωρία του Τονάλι την βγάζει στην αγορά, ποιες οι τέσσερις περιπτώσεις που εξετάζονται

11:41 25/10/2023 - Πηγή: Contra

Για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα κινηθεί η Νιούκαστλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά από την τιμωρία μαμούθ που επιβλήθηκε στον Σάντρο Τονάλι για την εμπλοκή του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, οι "καρακάξες" έχουν ήδη φτιάξει μία λίστα με 4 ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να διαδεχθούν τον Ιταλό ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τους Κάλβιν Φίλιπς, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, Αμαντού Ονανά και Ζοάο Παλίνια. Πρώτος στόχος είναι ο 27χρονος Άγγλος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος και έχει

εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής που έχει.

Ο Μακτόμινεϊ έχει πλέον κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τεν Χαχ και δεν φέρεται να θέλει να αποχωρήσει από τους "κόκκινους διαβόλους" ενώ ο Παλίνια θέλει διακαώς να πάει στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία το deal χάλασε στην εκπνοή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι και η περίπτωση του Αμαντού Ονανά καθώς η Έβερτον έβγαλε από τα ταμεία της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή 35.000.000 ευρώ και δεν φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μανέ άρχισε από τώρα τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο: Αγόρασε γαλλική ομάδα

Μπονούτσι: Ο πρώην αρχηγός της Γιούβε εξοργίστηκε με τον προπονητή της Ουνιόν, ο λόγος

Η Μπάρτσα χάλασε τα σχέδια των αντιπάλων της με την ρήτρα μαμούθ που έβαλε σε wonderkid της

Keywords
Τυχαία Θέματα