Μουντιάλ 2022, η αριθμητική συνομοσιολογία λέει: Παγκόσμιο Κύπελλο το Μαρόκο λόγω Τσέλσι

12:00 14/12/2022 - Πηγή: Contra

Το Μουντιάλ 2022 έχει φτιάξει άπειρες θεωρίες συνομωσίες. Από το ότι ο Μέσι έκατσε κι έχασε από τους Σαουδάραβες λόγω συμφωνίας μέχρι και τη σημερινή που θέλει το Μαρόκο να κατακτάει το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω του αριθμού που φοράει στην Τσέλσι ο Ζιγέχ.

Πώς συνέβη αυτό; Διότι ο Σούρλε όταν πήγε στο Λονδίνο το 2013 και φόρεσε τα Μπλε, επέλεξε το νούμερο "14" και το 2014 η Γερμανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία.

Υπάρχει και συνέχεια, όμως, αφού το Γενάρη του 2018 η Τσέλσι πήρε τον Ολιβιέ Ζιρού. Ναι, ο Γάλλος φορ φόρεσε το "18" και όλοι γνωρίζετε τι έγινε στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι της ίδιας χρονιας.

Και φτάνουμε στο 2020 που η Τσέλσι δαπάνησε 40.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Μαροκινό σταρ, Χακίμ Ζιγέχ. Μην μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε ποιο νούμερο φοράει ο πρώην εξτρέμ του Άγιαξ. Είναι απλό. Το "22". Λέτε να συνεχιστεί η παράδοση που άρχισε να χτίζει ο Σούρλε;

Ο Ζιγέχ, επίσης, έχει γίνει πρώτο θέμα τις τελευταίες ημέρες αφού έγινε γνωστό πως δεν πληρώνεται ποτέ αυτά που δικαιούται από την εθνική Μαρόκου. Όλα αυτά για ιερό σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Το μυθικό πλάνο από την κερκίδα που ο Λίο πετάει στα σκουπίδια τα εκατομμύρια του Γκβάρντιολ

Μέσι, παρανοϊκό στατιστικό: Το ασύλληπτο νούμερο βραβείων Man of the Match που έχει πάρει από το 2009

Γιουνάιτεντ: Σκέψεις "βόμβα" να γίνει ο Μπενζεμά... Κασεμίρο και Βαράν με χρυσό συμβόλαιο

Keywords
Τυχαία Θέματα