Μια Παρί να την πιεις στο ποτήρι: Πήρε Πορτογάλο παικταρά 80Μ και δείχνει πως βάζει μυαλό

09:21 3/8/2023 - Πηγή: Contra

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεσμεύτηκε πως θ' αλλάξει πολιτική στις μεταγραφές της και το κάνει καθώς προσπαθεί να λειτουργήσει στο παζάρι περισσότερο έξυπνα παρά εντυπωσιακά με το πορτοφόλι της για ασπίδα. Βεβαίως, οι Παριζιάνοι έχουν μάθει να δίνουν αλλά το θέμα είναι να τα δίνουν σωστά και με την τελευταία κίνηση που πραγματοποίησαν φαίνεται πως κάτι αλλάζει.

Οι Γάλλοι, λοιπόν, ήρθαν σε συμφωνία με την Μπενφίκα και έκαναν δικό τους τον Πορτογάλο στράικερ, Γκονσάλο Ράμος. Τον 22χρονο ποδοσφαιριστή τον μάθαμε περισσότερο

στο Μουντιάλ 2022 όταν ο Φερνάντο Σάντος τον επέλεξε αντί του Ρονάλντο κι ο παίκτης έδειξε πως είναι για μεγάλα πράγματα στο χορτάρι.

Πράγματι, αφού πρωτοεμφανίστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η πρώτη που άπλωσε δίχτυα για να τον κλείσει. Συμφωνία δεν υπήρξε και με την πάροδο του χρόνου το αστέρι των Αετών έπεσε στη δεύτερη θέση, καθώς οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν αποφασίσει ότι ο Ράσμους Χόιλουντ αποτελεί το νούμερο ένα στόχο τους.

Πλέον, καμία ομάδα δεν μπορεί να μπει στην υπόθεση Ράμος, καθώς Μπενφίκα - Παρί έχουν συμφωνήσει στα πάντα και η ομάδα της Λισαβόνας αναμένεται να πληρωθεί για την συγκατάθεσή της 80.000.000 ευρώ συν τα μπόνους, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει έως το 2028.

Ο Γκονσάλο Ράμος την περσινή σεζόν έγραψε 47 συμμετοχές με 27 γκολ και 12 ασίστ. Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ το τελείωσε με 3 γκολ και 1 ασίστ στο ματς για τους "16" καλύτερους της διοργάνωσης απέναντι στην Ελβετία.

Keywords
Τυχαία Θέματα