Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Οι "πολίτες" εισπράττουν ποσό μαμούθ από παίκτη της ομάδας νέων

09:44 9/7/2023 - Πηγή: Contra

Ονειρική μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά που πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι καθώς κατέκτησε το πρώτο Champions League της καριέρας της, ενώ σε συνδυασμό με την Premier League και το FA CUP, σημείωσε το τρεμπλ.

Παρά τις επιτυχίες, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που βλέπουν την πόρτα της εξόδου, με την αρχή να κάνει ο Ιλκάι Γκουντογκάν,

ο οποίος ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, ενώ δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Μπερνάρντο Σίλβα.

Η Σίτι όμως χάνει και μικρότερα αστέρια της, βάζοντας πάντως στα ταμεία της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από το εν λόγω deal.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Athletic, οι "πολίτες" έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με την Σαουθάμπτον για την πώληση του 20χρονου αμυντικού Σέι Τσαρλς, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδα κάτω των 21 της Σίτι.

Μάλιστα, η Σαουθάμπτον, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το αγγλικό μέσο, θα βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 17.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο, μεταγραφές: Έτσι αντέδρασε ο Σιμεόνε στο "ντου" των Σαουδαράβων και της Αλ Αχλί

Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Ο Τεν Χαχ φέρνει γκολκίπερ από Ιαπωνία αν ναυαγήσει του Ονανά

Εμπαπέ - Ρεάλ: Τόσα θέλει ο Γάλλος, πόσα δίνουν οι Μαδριλένοι

Keywords
Τυχαία Θέματα