Μάνουελ Nόιερ: Αφήνει ανοικτή την πόρτα για Κλοπ

15:11 30/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο τερματοφύλακας των Βαυαρών, όταν ρωτήθηκε για την προοπτική να αναλάβει ο Κλοπ την τεχνική ηγεσία στη Βαυαρία δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια και σχολίασε πως δεν είναι απίθανο.

"Νομίζω ότι εξαρτάται από αυτόν. Δεν νομίζω ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει κάτι εναντίον αυτού. Είναι ένας διάσημος, πολύ καλός, έμπειρος, τακτικός προπονητής που έχει κερδίσει μεγάλο σεβασμό από όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές και πιστεύω ότι είναι σίγουρα ένας πιθανός υποψήφιος που θα μπορούσε

να εργαστεί στην Μπάγερν κάποια στιγμή”.

“Το αν θέλει να το κάνει αυτό είναι φυσικά δική του υπόθεση. Ίσως θέλει πρώτα να κάνει ένα διάλειμμα. Ίσως δεν θέλει πλέον την καθημερινή δουλειά - μπορώ να τον φανταστώ ενδεχομένως να είναι προπονητής της εθνικής ομάδας μια μέρα. Φυσικά, αυτό εξαρτάται κυρίως από τον ίδιο".

Να θυμίσουμε πως ο Κλοπ στο παρελθόν έχει δουλέψει στη Μάιντς και την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Bundesliga με μεγάλη επιτυχία περιορίζοντας την κυριαρχία της Μπάγερν. Ο Γερμανός coach έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αναλάβει άλλο ρόλο στην Αγγλία, αλλά δεν έχει αναφέρει κάτι αντίστοιχο για την Γερμανία παρά μόνο ότι θα λείψει από τους πάγκους για τουλάχιστον 1 χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

O παίκτης για τον οποίο έκλαψε ο Κλοπ

Ο Ράφα Μπενίτεθ ξέρει κάτι για την φυγή Κλοπ

Keywords
Τυχαία Θέματα