Η Τότεναμ άφησε στα κρύα του λουτρού τον Λιορίς με το "χουνέρι" που του έκανε

11:17 7/9/2023 - Πηγή: Contra

Στην Τότεναμ θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Ούγκο Λορίς τουλάχιστον μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, παρά την πρόθεση του να αποχωρήσει από το ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος Γάλλος γκολκίπερ, ο οποίος βρίσκεται στα "σπιρούνια" από το 2012, είχε ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της ομάδας πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του με την αγγλική ομάδα να του λέει πως δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο.

Τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σκεφτόταν ο Γιορίς και παρέμεινε στο ρόστερ της Τότεναμ χωρίς όμως να βρίσκεται στα βασικά πλάνα της νέας σεζόν καθώς ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει ξεκαθαρίσει πως νο1 επιλογή του είναι αυτή του Βικάριο.

Σύμφωνα με το FootMercato, πλέον τα σενάρια για το μέλλον του Γιορίς είναι δύο. Είτε θα ενεργοποιηθεί η έσχατη λύση και θα πάρει μεταγραφή σε κάποια ομάδα της Τουρκίας, όπου η μεταγραφική περίοδος εκπνέει στις 15 Σεπτεμβρίου, είτε θα παραμείνει ανενεργός μέχρι τον χειμώνα περιμένοντας τότε να λυθεί το ζήτημα και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε Περισσότερα

Πού; Ο Χεσέ συμφώνησε να παίξει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ευρώπη σε τελευταία ομάδα

Συνεχίζει τα "όχι" ο Πότερ: Ποια κορυφαία ομάδα απέρριψε

Χρυσή Μπάλα: Πλην του CR7, από τη λίστα απουσιάζει και φορ της PL με 33 γκολ σε 56 συμμετοχές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τότεναμ, Λιορίς,totenam, lioris