Η επόμενη μεταγραφή των 100 εκατομμυρίων, η Τσέλσι είναι παντού, θέλει να χαλάσει μεταγραφή ανταγωνίστριας

13:08 26/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο επιθετικός της Μπράιτον Έβαν Φέργκιουσον φέρεται να παρακολουθείται από την Άρσεναλ ενόψει πιθανής καλοκαιρινής μεταγραφής, με την Τσέλσι να δείχνει επίσης ενδιαφέρον. Ο 19χρονος φέρεται να βρίσκεται στη λίστα μαζί με αρκετούς στόχους για φορ που εξετάζουν οι "κανονιέρηδες", οι οποίοι μπορούν να ενταχθούν με την ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο άσος της Μπρέντφορντ, Ιβάν Τόνεϊ, έχει συνδεθεί με την Άρσεναλ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου αξιολογεί προς το παρόν και άλλες επιλογές που θα μπορούσαν να ταιριάξουν

στο βασικό σχήμα του Μίκαελ Αρτέτα και ο Έβαν Φέργκιουσον είναι μία από αυτές.

Ο Φέργκιουσον έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Τσέλσι με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θα μπορούσαν οι Λονδρέζοι να προσφέρουν έως και 100 εκατομμύρια λίρες στην Μπράιτον. Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, ο 19χρονος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Μπράιτον. Επτά μήνες αργότερα, υπέγραψε επέκταση που θα έφτανε μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Ο νεαρός επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν για να κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα των "γλάρων". Με έξι γκολ και δύο ασίστ σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, ο ανερχόμενος αστέρας της Μπράιτον ξεπήδησε πολύ γρήγορα στο προσκήνιο ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Έχει πετύχει άλλα έξι γκολ τη φετινή σεζόν, συμπεριλαμβανομένου ενός χατ-τρικ εναντίον της Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ τον Σεπτέμβριο.

Η υπόθεση του εξετάζεται από τους δύο συλλόγους και το καλοκαίρι αναμένεται να μάθουμε ποιες θα είναι οι κινήσεις εκατέρωθεν.

Διαβάστε περισσότερα

Απογοητευμένοι οι Κέιν και Ντάιερ με την απόφαση για Τούχελ

Ο Αγκουέρο μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα, όλα ανοικτά με Ιντεπεντιέντε

Keywords
Τυχαία Θέματα