Γέμισε μπαταρίες γιατί έρχεται καυτό αθλητικό Φθινόπωρο

18:15 6/7/2021 - Πηγή: Contra

Ναι, το καλοκαίρι οδεύει σιγά σιγά προς τη μέση του και όλοι λίγο έως πολύ μπαίνουμε σε ρυθμούς διακοπών. Η απαραίτητη ξεκούραση για να γεμίσουμε μπαταρίες για να βγάλουμε το χειμώνα που έρχεται μετά από μία κουραστική και ιδιαίτερη χρονιά.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν φυσικά για όλους όσους δεν είναι κολλημένοι με την μπάλα. Για αυτούς διακοπές δεν υπάρχουν αφού βλέπουν τα πάντα και φυσικά αυτή την περίοδο απολαμβάνουν μέσα από τη NOVA την τελική εβδομάδα του Wimbledon. Εκεί όπου οι κορυφαίοι αθλητές του τένις δίνουν τη μάχη τους για το τρίτο Grand Slam της χρονιάς.

Σύντομα όμως θα αρχίσουν ξανά τα αγαπημένα μας ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη. Αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου, Super Cup και όλες οι διοργανώσεις θα γεμίσουν ξανά τις οθόνες μας για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Εμείς πρέπει να κάνουμε μόνο δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να αλλάξουμε απολαυστικά στον καναπέ μας και το δεύτερο είναι να αποκτήσουμε NOVA για να τα βλέπουμε όλα αυτά. Γιατί η Ευρώπη παίζει μπάλα στη NOVA.

Αγωνιστική δράση σε κορυφαίο επίπεδο

Από φέτος μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε δύο ακόμα πρωταθλήματα. Το πρώτο είναι η αγαπημένη μας La Liga. Το ισπανικό πρωτάθλημα με όλο το γαλαξία αστέρων που το συνοδεύει εγγυάται πολλές μοναδικές στιγμές.

Το δεύτερο η πάντα διαφορετική Bundesliga. Το γερμανικό πρωτάθλημα έχει φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για την Ligue 1, οι οποίες διαχρονικά τραβούν τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων για το συναρπαστικό θέαμα και τα πολλά γκολ που σημειώνονται σε αυτές τις δύο λίγκες.

Πέρα από το ισπανικό, το γερμανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα, θα μπορείτε να δείτε το Κύπελλο Ιταλίας και Γαλλίας, αλλά και τα Super Cups Ισπανίας, Γερμανίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Ιταλίας. Αυτό θα πει πως όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα στη NOVA.

Φυσικά υπάρχει και το μόνιμο ραντεβού με τις Εθνικές ομάδες, αλλά και με τη EuroLeague για όλους τους φίλους του μπάσκετ.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο τρέχει μία προσφορά που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Το Nova3Play Family έρχεται σε νέες τιμές και σας δίνει δωρεάν για 6 μήνες όλο το περιεχόμενο της Nova, ενώ θα έχετε και δωρεάν εγκατάσταση και τέλη ενεργοποίησης!

Για αυτό φροντίστε από νωρίς να κάνετε τη δική σας επιλογή και ετοιμαστείτε για ένα καυτό αθλητικό Φθινόπωρο γεμάτο από αγωνιστική δράση στο κορυφαίο επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Contra