Το "αγκάθι" των 60.000.000 ευρώ αποχωρεί από την Γιουνάιτεντ

10:41 12/2/2024 - Πηγή: Contra

Η μεγάλη μεταγραφή που κόστισε 50 εκατομμύρια στους "Κόκκινους Διαβόλους" αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι μετά από μία πολύχρονη παρουσία.

Η Γιουνάιτεντ δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της 12μηνης οψιόν επέκτασης της συμφωνίας, εξοικονομώντας χρήματα από τον παχυλό μισθό, και θα χρειαστεί να βγει στην αγορά για την εύρεση αντικαταστάτη.

Παρά τις μεγάλες προσδοκίες, ο παίκτης ουδέποτε ήταν απόλυτα συνεπής ενω οι τραυματισμοί φαίνεται να του στοίχησαν. Ο Μαρσιάλ ήλπιζε να τελειώσει

την οκταετή παραμονή του με επιτυχία, αλλά τώρα είναι εκτός μέχρι τον Απρίλιο με πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.

Η Μαρσέιγ, η Φενέρμπαχτσε και οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας εξέτασαν μια κίνηση τον Ιανουάριο, αλλά ο τραυματισμός του απέκλεισε μια μεταγραφή.

Τις τελευταίες τέσσερις σεζόν που τον ταλαιπώρησαν τραυματισμοί έχει πετύχει μόλις 12 γκολ στο πρωτάθλημα σε 93 συμμετοχές. Αυτός ο απολογισμός περιλαμβάνει μόλις ένα γκολ σε 13 εμφανίσεις στην Premier League κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Οι ομάδες που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενδιαφέρονται έντονα να τον εντάξουν στο ρόστερ είναι η Μονακό και η Μαρσέιγ, μία μεταγραφική “μάχη” με πολύ ενδιαφέρον.

Από την άλλη μεριά, ο Τεν Χαν υποστηρίζεται πως θέλει να τον αντικαταστήσει με μία μεταγραφή -για άλλη μία φορά- από τον συνήθη ύποπτο, δηλαδή τον Άγιαξ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Έδωσε πάνω από 180 εκατομμύρια για επιθετικούς, όμως άλλος κάνει την δουλειά

Ο νέος Μπέκαμ των 100 εκατομμυρίων που έχει κολλήσει… πάγκο

Keywords
Τυχαία Θέματα