Φέλιξ: Τα περιθώρια στενεύουν, Ατλέτικο, Σ. Αραβία ή αναμονή για το... όνειρο οι επιλογές

10:09 26/8/2023 - Πηγή: Contra

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί το μέλλον του Ζοάο Φέλιξ καθώς λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μεταγραφή του Πορτογάλου στην Μπαρτσελόνα έχει παγώσει εξαιτίας των ελέγχων που διεξάγονται από το FFP στους μπλαουγκράνα, κάτι που συμβαίνει και με τον Ζοάο Κανσέλο.

Παράλληλα, για τον νεαρό φορ έχουν εκδηλώσει ξανά ενδιαφέρον

αρκετές ομάδες από την Σαουδική Αραβία, χωρά στην οποία όμως δεν θέλει να παιξει ποδόσφαιρο τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Φέλιξ καθώς θεωρεί πως πρέπει πρώτα να καθιερωθεί στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Μάλιστα, ο Ρομάνο αποκαλύπτει πως σε συζήτηση που είχε με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή τον περασμένο Ιούλιο, ο Φέλιξ του εκμυστηρεύτηκε πως όνειρο του είναι να αγωνιστεί άμεσα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως ο Φέλιξ είναι στα μαχαίρια με τον Ντίεγκο Σιμεόνε από τα μέσα της περασμένης σεζόν, κάτι που οδήγησε στην παραχώρησή του με την μορφή δανεισμού στην Τσέλσι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Αναστασία είναι ο "Έλληνας Μέσι" και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει

Ο... μπαρμπέρης του Αζάρ έκανε μεγαλη αποκάλυψη για τις προθέσεις του Βέλγου

Ο Τούχελ έθεσε βέτο για φευγάτο άσο της Μπάγερν και παγώνει το deal των 35 εκατ.

Keywords
Τυχαία Θέματα