Έληξε το μπαν του Τόνι: Επιστρέφει και περιμένει στο ακουστικό

12:21 19/1/2024 - Πηγή: Contra

Στα μισά έμεινε η εξαιρετική σεζόν του Ιβάν Τόνι με την Μπρέντφορντ καθώς ο παίκτης τον περασμένο Απρίλιο τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 8 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους εξαιτίας εμπλοκής του σε σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια.

Ο Άγγλος φορ τους πρώτους 4 μήνες δεν είχε το δικαίωμα ακόμα και να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, κάτι που στο δεύτερο μισό άλλαξε και πλέον ετοιμάζεται και για την επιστροφή του στις επίσημες αναμετρήσεις της ομάδας.

Αυτό τουλάχιστον, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο προπονητής

της ομάδας, Τόμας Φρανκ, λέγοντας, μεταξύ άλλων πως ο Τόνι και θα ξεκινήσει αλλά και θα είναι ο αρχηγός για λογαριασμό της Μπρέντφορντ.

"...Ο Ιβάν Τόνι θα ξεκινήσει βασικός και θα είναι ο αρχηγός μας. Μοιάζει με 8χρονο που θέλει να βγει εκεί έξω και να παίξει... έχει την απλή χαρά για να παίξει ποδόσφαιρο..."

Θυμίζουμε πως οι εξαιρετικές εμφανίσεις του παίκτη τον έφεραν ψηλά στη λίστα τόσο της Τσέλσι όσο και της Άρσεναλ, χωρίς καμία από τις δύο να προχωρά τις διαδικασίες για την αγορά του εξαιτίας κυρίως των απαιτήσεων της Μπρέντφορντ που αγγίζουν τα 100.000.000 ευρώ.

Πάντως, δεν αποκλείεται η επιστροφή του Τόνι να θορυβήσει τόσο τα δύο μεγαθήρια της Premier League όσο και άλλα κορυφαία κλαμπ που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο του CR7 αξίας σχεδόν 500k

Ο Μπενζεμά λύγισε μπροστά στα εκατομμύρια και ανέβαλε το comeback

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου μετά τον στόπερ πάει και για εξτρέμ, ποιος ο νο1 στόχος

Keywords
Τυχαία Θέματα