Εμπαπέ, η ανάλυση των οικονομικών δεδομένων του σίριαλ

11:59 27/1/2024 - Πηγή: Contra

Θεωρητικά ο Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει εάν δεν γίνει η ανατροπή και υπογράψει με την Παρί Σεν Ζερμέν την ανανέωση.

Μία ανανέωση για την οποία οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα πάντα στον Γάλλο σούπερ σταρ. Τα νούμερα προκαλούν ζάλη, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί απλώσει στο τραπέζι

πακτωλό χρημάτων για να πείσει τον Εμπαπέ να συνεχίσει στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, διάφορα ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως η ΠΣΖ δίνει στον Εμπαπέ 100.000.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται εάν το ποσό είναι καθαρό ή μεικτό. Πριν από μερικές εβδομάδες στην Γερμανία είχε γραφτεί πως οι απαιτήσεις του Κιλιάν αγγίζουν τα 70.000.000 ευρώ (και πάλι άγνωστο εάν πρόκειται για καθαρό ή μεικτό ποσό).

Η Ρεάλ, τώρα, αυτά τα νούμερα δεν πρόκειται να τα φτάσει -σύμφωνα πάντα με όσα μεταφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ- αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλει να διαταράξει την ισορροπία στα αποδυτήρια ως προς τα οικονομικά σε τεράστιο επίπεδο. Η διαφορά θα φαίνεται αλλά θα είναι δικαιολογημένη.

Στη Μαδρίτη, λοιπόν, εικάζεται το εξής: Πως στον Εμπαπέ θα προταθεί ή έχει προταθεί συμφωνία που θα του αποφέρει 30.000.000 ευρώ καθαρά ανά έτος. Επίσης, η διοίκηση Πέρεθ προσφέρει μπόνους υπογραφής στον αρχηγό των Μπλε ύψους 125.000.000 ευρώ ή και 150.000.000 ευρώ. Όλα τα παραπάνω εφόσον επιβεβαιωθούν τότε η Ρεάλ θα δώσει στον Εμπαπέ 200.000.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας τους.

Για την ιστορία ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει η SPORT, είναι ο Τόνι Κρόος ο οποίος πληρώνεται με 12.000.000 ευρώ καθαρά το χρόνο, δηλαδή ο Εμπαπέ εάν πάει στην ισπανική πρωτεύουσα θα παίρνει πάνω από τα διπλά.

Διαβάστε περισσότερα

Κλοπ: Οι υποψήφιοι διάδοχοι

Λίβερπουλ: Η πρόβλεψη του Αλόνσο για τον μελλοντικό του πάγκο

Απίθανο: Δείτε πόσα χρήματα βγάζουν Μέσι και Κριστιάνο από fake followers

Keywords
Τυχαία Θέματα