Μπενζεμά - Ζιντάν και τα υπόλοιπα άκυρα Γάλλων legend για τον τελικό

17:08 17/12/2022 - Πηγή: Contra

Δεν έχουν σταματήσει το τελευταίο διάστημα οι φήμες για το αν ο Καρίμ Μπενζεμά θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γαλλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς και το παρασκήνιο γύρω από τη σχέση του με την γαλλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όλα άρχισαν με την άρνηση του Ντιντιέ Ντεσάμπ να απαντήσει σε ερώτηση για το αν ο Γάλλος στράικερ θα είναι στην αποστολή για τον μεγάλο τελικό.

Λίγο μετά κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν την Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει ειδική άδεια στον Μπενζεμά αλλά τον ίδιο

να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από τη στάση του Ντεσάμπ και της Ομοσπονδίας προς το πρόσωπο του με αποτέλεσμα να μην θέλει να πάει.

Εν τέλει η γαλλική ομοσπονδία έστειλε επίσημη πρόσκληση σε όλους τους τραυματίες που δεν βρέθηκαν στο Κατάρ, καθώς και σε μεγάλους αστέρες του παρελθόντος με τις αρνητικές απαντήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Σύμφωνα με Tweet του Madrid Zone, πέρα από τον Μπενζεμά στο Κατάρ δεν θα βρεθούν και οι Ζινεντίν Ζιντάν, κάτι για το οποίο μας είχε προϊδεάσει με στόρι του ο Καρίμ, αλλά και δύο από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τους Λοράν Μπλαν και Μισέλ Πλατινί, που προς το παρόν δεν έχουν ξεκαθαρίσει τους λόγους που τους έκανε να απαντήσουν αρνητικά στην πρόσκληση της ομοσπονδίας. Αντιθέτως, στο Κατάρ θα βρεθούν οι τραυματίες Κιμπεμπέ, Πογκμπά και Καντέ.

Δείτε το tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Απίθανο! Καρμπόν ασίστ με την Ολλανδία όταν ήταν πιτσιρικάς

Μπενζεμά: Καλό το "δεν ενδιαφέρομαι", αλλά το τελευταίο story ήταν όλα τα λεφτά

Μιχαΐλοβιτς, θρυλικό: Με πέτρα - ψαλίδι κανόνιζαν τα φάουλ με τον Αντριάνο

Keywords
Τυχαία Θέματα