Μπαρτσελόνα: Κορυφαίος Γερμανός προπονητής έχει κερδίσει πόντους για να αναλάβει και δεν είναι κανείς από τους Κλοπ, Φλικ και Νάιγκελσμαν

12:02 13/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Τσάβι μένει μέχρι να φύγει από την Μπαρτσελόνα και η διοίκηση των Καταλανών συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή. Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας πολλά ονόματα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ανατροπή στα δεδομένα και η Μπάρτσα φέρεται να εξετάζει την περίπτωση κορυφαίου Γερμανού προπονητή η οποία δεν αφορά τις υποθέσει Κλοπ, Φλικ και Νάιγκελσμαν.

Σύμφωνα με την καταλανική SPORT έχει κερδίσει πόντους

ο Τόμας Τούχελ. Το Μέσο εξηγεί πως πριν από μερικές εβδομάδες ήταν αδύνατο να φανταστεί κανείς την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά τώρα επικρατούν νέα δεδομένα τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα από το επιτελείο των Μπλαουγκράνα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναλύει και μεταφέρει πως ο Τούχελ έχει θέματα στην Βαυαρία, υπάρχει ένταση και το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρο. Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο 50χρονος πάντα ήθελε να δουλέψει στην Ισπανία και αν η Μπαρτσελόνα του έδινε ένα υψηλού επιπέδου πρότζεκτ για να δουλέψει τότε σίγουρα θα το ανέλυε.

Από εκεί και πέρα ξεκαθαρίζεται ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταλήξει σε προπονητή και η έρευνα συνεχίζεται αφού οι άνθρωπο της ομάδας θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για την επόμενη μέρα του κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Την προσφορά της Αλ Ιτιχάντ για τον Σαλάχ δεν μπορεί να την αρνηθεί καμία ομάδα

Κάτι πάει λάθος στην Παρί: Έχασε με αστείο ποσό ταλέντα αξίας 477.000.000 ευρώ

Ρεάλ: Τρόμο προκαλεί η ενδεκάδα των Μαδριλένων με τις τρεις "βόμβες" ενεργοποιημένες

Keywords
Τυχαία Θέματα