Μπάγερν: Το συμβόλαιο του Μίλερ λήγει και ήδη έχει λάβει την πρώτη "ανοιχτή πρόσκληση"

10:16 13/10/2023 - Πηγή: Contra

Όλους τους παίκτες που αγωνίζονται στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο τσεκάρουν οι ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, καταφέρνοντας μάλιστα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φέρουν πολλούς εξ αυτών στο πρωτάθλημα τους.

Οι Σαουδάραβες δίνουν έμφαση στους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και σιγά σιγά φτιάχνουν τη λίστα με τους παίκτες που μπορούν να απασχολήσουν τόσο για τη χειμερινή όσο και για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Τόμας Μίλερ του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι

του 2024 και δεν φέρεται ιδιαίτερα πρόθυμος να ανανεώσει το συμβολαιό του με τους Βαυαρούς καθώς θεωρεί πως έχει προσφέρει ήδη αρκετά στην ομάδα.

Μάλιστα, για τον Γερμανό μίλησε και ο διευθύνων σύμβουλος του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, Κάρλο Νόρα λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως όλες οι ομάδες θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους καθώς θα ανεβάσει το επίπεδο του πρωταθλήματος αλλά είναι στο χέρι του να ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να αγωνιστεί στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

"...Γιατί όχι? Αυτή θα ήταν η απάντησή μου σε εσάς...Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για τον οποίο κάποιος είναι εκτός αγοράς, όποιος μπορεί να προσθέσει αξία και ποιότητα στο πρωτάθλημα θα ήταν ευπρόσδεκτος..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ιταλία: Αποχώρησαν λόγω κατηγοριών για παράνομο στοιχηματισμό Ζανιόλο και Τονάλι, με τι τιμωρία κινδυνεύουν

Μέσι: Ο GOAT έδειξε για άλλη μία φορά το μεγαλείο του, η κίνησή του προς τον Οταμέντι

Ο Ρούνεϊ ανέλαβε την Μπέρμιγχαμ και πήρε μαζί του "σημαία" της Τσέλσι

Keywords
Τυχαία Θέματα